33. kolo
23.04.2017 15:00 CET
1 : 3
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - Turín FC 1:3

Hráči Turína napravili zaváhání z domácího zápasu s Crotone a na Stadio Bentegodi získali všechny tři body. Hosté byli po celý zápas jasně lepším týmem, prosazovat se ale začali až ve druhém dějství. O góly se podělili Ljajič, Zappacosta a Falqué.

Hosté z Turína začali hodně aktivně a před brankou Sorrentina to několikrát pořádně hořelo. Ljajičovu střelu Sorrentino vyrazil a rána Boyého zamířila těsně mimo. Ve 21.minutě se s míčem na kopačce vřítil do vápna opět Ljajič a i když mu střela nesedla, nechybělo mnoho. Granata Chievo přehrávala, ale kýžené branky se nedočkala ani před koncem prvního poločasu, kdy nejprve Boyé v dobré pozici napálil Depaoliho a poté volejí těsně minul zařízení kanonýr Belotti.

První poločas skončil nerozhodným výsledkem 1:0, ale bylo jen otázkou času, kdy se Býci prosadí. Jejich aktivita totiž pokračovala i po změně strana a v 52.minutě se tak konečně stalo. Adem Ljajič opět s míčem na noze si udělal typický prostor a tentokrát už mu to vyšlo, přízemní střelou překonal brankáře Sorrentina. Za další čtyři minuty už hosté vedli 2:0, když se rohový kop odrazil až k rozeběhnutému Zappacostovi, který jej volejem poslal nechytatelně k tyči.

Chievo v zápase nepředvedlo takřka nic, přesto přišlo snížení. Inglese přesnou kolmicí našel Pellissiera, který dal na 1:2 z pohledu domácích. Ale Granata si vzala dvoubrankové vedení rychle zpátky. Iago Falqué vybojoval balón a přesnou přízemní ranou ho uklidil k tyči. Fly Donkeys se na další odpor nezmohli a po zásluze prohráli.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tipáč chytá ovce.Turín vyhrál v 31.kole za kurz 2,3. Vyhraje i nyní za 2,26?? Nejsem o tom přesvědčen .

Reagovat
smazaný uživatel

To se nepovedlo .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele