5. kolo
21.09.2016 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Città di Palermo 0:1

První výhru v sezoně si připisuje už i Palermo. Sicilané v žádném případě nebyli lepším týmem, jenomže Atalanta celý zápas zahazovala šance a nakonec v závěru z jedné z mála příležitostí hostí inkasovala.

Palermo mělo i první velkou šanci zápasu, to když Nestorovski na hranici ofsajdu jen šťouchl do Diamantiho přihrávky a orazítkoval tyčku. Gólman Berisha zůstal jen stát. Jinak byli Bergamaschi lepším týmem, tedy přesněji řečeno balón byl častěji v jejich režii, neboť velké šance z jejich strany zatím nepřicházely.

To až po změně stran, hned ve 47. minutě vykouzlil krásnou přihrávku za obranu Pinilla a D'Alessandro tváří v tvář Pošavecovi trestuhodně netrefil branku! O překvapivou koncovku se pokusil Gomez, jenž zkoušel Pošavce přelobovat, nakonec z toho byl jen rohový kop. Atalanta stupňovala svůj tlak, mělo to však háček, čím více se tlačila dopředu, tím více nechávala otevřené skulinky v defenzívě. Deset minut před koncem měl na hlavě gól obránce Goldaniga, v dobré pozici ale minul. Palermo se nakonec dočkalo gólu v 89. minutě, po rohovém kopu nastavil ve vápně nohu Ilja Nestorovski a přesně trefil zařízení!

Atalanta byla v šoku a na vyrovnání měla už jen velmi málo času. Sudí hodil do vínku ještě pět minut nastaveného času, ale během nich se otřesená Atalanta už na nic nezmohla. Domácí tým tak prohrává další zápas, naopak Palermo si připisuje první tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele