34. kolo
20.04.2016 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Empoli FC - Hellas Verona 1:0

Empoli ani napočtvrté v řadě doma neprohrálo a tentokrát si připsalo tak trochu povinné vítězství nad posledním Hellasem. Výhra 1:0 se nerodila lehce, hosté měli zejména v úvodu zápasu několik dobrých šancí a kdyby alespoň jednu z nich proměnili, utkání se mohlo ubírat jiným směrem. Autorem jediné trefy se stal nestárnoucí Massimo Maccarone.

Jedním z těch, kdo mohli nasměrovat Hellas k vedení, byl Ionita, jehož nebezpečnou hlavičku už z 5. minuty vytěsnil Pelagotti. O chvíli později z malého vápna hlavičkoval pro změnu Pazzini, ale domácí brankář předvedl další skvělý zákrok. Až poté se hra uklidnila a k vidění byla vyrovnaná partie. Domácí si připsali vůbec první šanci zápasu až ve 37. minutě, kdy se Croce objevil sám před Gollinim, avšak veronský brankář se nenechal zahanbit a také on předvedl výborný zákrok. Před koncem poločasu opět zahrozili hosté a byla to další tutovka, Wszolek si zaběhl za domácí obranu, ale vyběhnutého Lealiho nepřekonal.

Rozhodující branka utkání přišla na pořad dne až po změně stran. Saponara nezištnou přihrávkou našel Maccaroneho, ten měl spoustu času si míč zastavit, podívat se a zamířit do černého - 1:0. Empoli mělo příležitosti skóre navýšit, avšak Pucciarelli ani Zielinski Golliniho nepřekonali. Minutu před koncem došlápl soupeře Viviani a za svůj zákrok uviděl červenou kartu. Oslabenému Hellasu nepomohlo ani nastavení a z Empoli se vrací bez bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele