38. kolo
31.05.2015 20:45 CET
3 : 1
(3:1)

Reportáž

US Sassuolo - Janov CFC 3:1

Vítěznou tečku udělali za sezonou fotbalisté Sassuola, kteří si poradili s Janovem 3:1. Hosté už neměli na půdě Neroverdi co získat ani ztratit. Všechny branky padly už v průběhu prvního poločasu.

Domácí si postupně vytvořili tříbrankový náskok, trefili se Berardi a dvakrát Zaza, za Janov v závěru půle pouze snižoval Pavoletti. Reprezentant Zaza mohl dokonce završit hattrick, ale v 68. minutě neproměnil pokutový kop.

Sassuolo vlétlo do utkání jako uragán a o první změnu skóre se zasloužilo už po 180 sekundách hry. Missirolli krásně vyslal Berardiho, který si poradil s vyběhnuvším Lamannou - 1:0 pro Sassuolo. O chvíli později se dostal ke střele sváteční střelec Cannavaro a Lamanna musel vytáhnout perfektní zákrok, konečky prstů míč vytěsnil na rohový kop! Aktivita zelenobílých nepolevovala, ba naopak, v 18. minutě předvedli domácí další rychlou akci a tentokráte se Simone Zaza zbavil jak obránce, tak i brankáře Lamanny a střelou do prázdné branky zvýšil na 2:0.

Až poté Janov přidal plyn a výsledkem byla nebezpečná rána Falquého, která však zamířila jen těsně vedle. V tuto chvíli přebírali Grifové iniciativu, jenže ve 32. minutě se museli před soupeřem opět sklonit. Simone Zaza si počkal, až k němu spadne balón a fantastickým volejem ho poslal nechytatelně do šibenice, brankář Lamanna neměl nejmenší nárok - 3:0 pro Sassuolo. Výsledek byl pro hosty velmi krutý, ale Grifům se alespoň do poločasu podařilo snížit. Leonardo Pavolletti se dostal k bezprostřední dorážce a také Pomini inkasoval.

Grifové sice drželi míč častěji na svých kopačkách, ale nebylo jim to nic platné. Po hodině hry mohl snížit na rozdíl jediné branky Edenílson, ale Pomini dobře vyrazil. V 68. minutě se domácím naskytla možnost pokutového kopu, Pavolletti ve vápně fauloval a verdikt sudího byl jasný. K míči se následně postavil Simone Zaza a Lamanna jeho pokus fantasticky vyrazil. Z dorážky sice skóroval Domenico Berardi, ale gól nebyl uznán pro ofsajd. Zanedlouho fauloval Zazu Izzo a po červené kartě musel předčasně do sprch. Oslabený Janov už se na zvrat v utkání nezmohl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele