9. kolo
28.10.2014 20:45 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

US Sassuolo - Empoli FC 3:1

Sassuolo si v předehrávce vloženého kola poradilo s Empoli 3:1 a vyhrálo tak podruhé v řadě. Výhra Neroverdi se ale nerodila lehce, hosté vedli zásluhou Croceho, ale ve druhé půli udeřili Missiroli. Floccari a Berardi. Sassuolo také nedalo penaltu, ve druhé půli ji nedokázal proměnit Berardi.

Lépe tedy vstoupili do utkání hosté, i když první slibnou příležitost měli hráči Sassusola. Acerbi zblízka nedokázal vstřelit gól, skvěle proti němu zasáhl brankář Bardi. O tři minuty později se hosté prosadili. Obrana Sassuola byla úplně rozhozená, když Zielnski obdržel ve vápně přihrávku a okamžitě ji adresoval do leva na Croceho, který se trefil přesně k tyči - 1:0 pro Empoli. Před koncem prvního poločase měl na kopačce druhý gól Empoli Massimo Maccarone, skvěle se ale předvedl brankář Consigli a ve 42.minutě orazítkoval Vecino tyč! Sassuolo tedy mělo v průběhu prvního poločasu notnout dávku štěstí, což se ukázalo pro další vývoj jako klíčové.

Štěstí měli ale domácí i na začátku druhého dějství, ve 47.minutě Zielnski nadělal Consiglimu pořádné problémy, ten ale stačil vyškrábnout pokus na rohový kop. Sassuolo odpovědělo na nepříznivý vývoj v 56.minutě po přesném centru Taidera, na který si mezi dva obránci naběhl Missiroli a srovnal na 1:1. Vyrovnávací branka polila svěřence Eusébia Di Francesca doslova živou vodou, hned za další tři minuty odpískal sudí v jejich prospěch pokutový kop, ale Berardi si s ním trestuhodně neporadil.

Naštěstí pro něj Sassuolo druhou branku stejně vstřelilo. Sergi Floccari rozeběhnutý z hranice šestnáctky vypálil a Bassi plachtil vzduchem zbytečně - 2:1 pro Sassuolo. Empoli nyní potřebovalo vrhnout síly do ofenzívy, ale byli to znovu Neroverdi, kdo se prosadil. Domenico Berardi si naběhl na dlouhý centr a hlavou zvýšil už na 3:1. Empoli se už na snížení či dokonce vyrovnání nezmohlo a prohrálo druhý zápas v řadě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele