17. kolo
06.01.2015 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - Turín FC 0:0

Chievo nedokázalo za devadesát minut vstřelit před vlastními diváky branku Turínu a jelikož to samé se nepovedlo ani hostům, skončilo utkání 0:0.

První půle nabídla vyrovnanou partii, o první pozdrav směrem na branku Turína se pokusil Meggiorini, z velké dálky nebyl vůbec přesný. Na druhé straně odpověděl rovněž střeleckým pokusem Fabio Quagliarella, jenže jeho střela byla zblokována a Bizzarri pak v klidu uklidil míč do svých rukavic. První opravdu stoprocentní šanci měl až ve 34. minutě Alberto Paloschi. Útočník Fly Donkeys vytasil s jedovatým projektilem a Padelli musel zasahovat.

Domácí Chievo ve druhém poločase zvýšilo aktivitu, ale Granata dobře bránila a vyčkávala na svoje příležitosti. Ty nepřicházely, stejně jako na opačné straně. Sedm minut před koncem hodlal zaskočit defenzívu Turína ze standardní situace Glik, jeho obstřel zdi však Padelli vystihl a ani tuto ránu za svá záda nepropustil. Závěr zápasu byl vypjatější, začaly se projevovat emoce, ovšem sudí nakonec nebyl nucen tasit karty. Chievo se nakonec rozešlo s Turínem smírně 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ve voreně by se dalo bodovat!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele