23. kolo
15.02.2015 12:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

AC Milán - Empoli FC 1:1

Fotbalisté AC Milán doma nedokázali porazit ani Empoli a pokračují tak ve špatných výkonech. Milán sice doma vedl zásluhou premiérové branky Mattii Destra, ale ve druhém poločase srovnal veterán Massimo Maccarone. Rossoneri také museli dohrávat v početní nevýhodě, neboť byl za hru rukou mimo pokutové území vyloučen brankář Diego López.

AC v minulém kole podlehlo Juventusu a v tabulce spadlo až na jedenácté místo. Svojí bilanci si ale po tomto kole nevylepší, neboť nedokázalo porazit ani o záchranu bojující Empoli. Svěřenci Maurizia Sarriho dokázali milánský celek obrat o body už v prvním vzájemném utkání...

Milán navíc nevstoupil do utkání nikterak oslnivě, už během prvních minut se musel bránit a přežil zajímavou šanci Manuela Pucciarelliho, který střílel těsně vedle. Zasahovat musel i po překvapivé ráně jednoho z hostí Diego López. V první půlhodině se nehrál příliš pohledný fotbal, AC bylo směrem dopředu víceméně bezzubé. Až poté začalo být před Seppem horko, ale několik závarů brankou neskončilo. Nebezpečnější bylo Empoli, další překvapivý pokus, tentokráte Ruie, musel López vyrážet na rohový kop. Ve 40. minutě se ale Milánu podařil rychlý kontr vedený Ménezem, ten před vápnem rozdělil balón na Bonaventuru, který ještě přesně adresoval před prázdnou branku Destrovi. Nově příchozí útočník z římského AS se tak poprvé v dresu Rossoneri zapsal mezi střelce - 1:0 pro Milán.

Domácí zbytek poločasu přežili bez vážnější úhony, ale ve druhém dějství se museli bránit. V 60. minutě musel López zasahovat proti Verdiho střele a o osm minut později už se Empoli radovalo z vyrovnání. Massimo Maccarone byl ve vápně absolutně nehlídaný, bez problému si naběhl na dlouhý centr a hlavou rozvlnil síť - 1:1.

Na tahu tak byl zase Milán, ovšem tomu se v ofenzívě vůbec nedařilo. Před koncem zápasu navíc vyrobil fatální chybu López, svojí špatnou rozehrávkou nabídl soupeři gól, ale zákrokem mimo pokutové území nakonec vše zažehnal. Bohužel už ale byl mimo vápno a za ruku nemohl vidět nic jiného, než červenou kartu. AC dohrávalo o deseti, Empoli už nedokázalo nijak ohrozit a zápas skončil remízou 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
arsavin

2:0. Jestli ani tohle nebudou 3 body, tak se rozbrečím.

Reagovat
smazaný uživatel

budem plakať s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

asi se k vam pridam :DD

Reagovat
smazaný uživatel

Už brečíš?

Reagovat
smazaný uživatel

4:0...FORZA GRANDE AC Milan....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele