10. kolo
02.11.2014 20:45 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

AC Milán - Città di Palermo 0:2

Překvapivý výsledek se zrodil v Miláně, kde dvakrát po chybách Zapaty udeřilo Palermo. Sicilané udrželi na San Siru čistý štít a potvrdili vzrůstající formu. Naopak AC má o čem přemýšlet, v lize už třikrát v řadě nevyhrálo, doma navíc prohrálo už podruhé v sezoně.

Velmi nešťastné utkání sehrálo AC Milán, které hostilo Palermo. Domácí mají se sicilským týmem lepší bilanci, ale hosté už několikrát v historii dokázali slavnější celek pořádně potrápit. Trenér Rossoneri Filippo Inzaghi vsadil na stoperskou dvojici Alex, Rami, ale ta na hřišti vydržela jen chvíli. Pro problémy se svalem musel Alex odstoupit a jeho místo zaujal Cristian Zapata.

Milánští si v úvodu vypracovali solidní šance, jenže ty Poliho, Méneze i Torrese zůstaly využity, a tak zahřmělo na druhé straně. Palermo rozehrávalo ve 24. minutě rohový kop a balón si do vlastní sítě srazil hlavou Zapata. A uběhlo jen pár minut a Palermo už vedlo o dva góly a znovu v tom měl prsty Zapata. Kolumbijský stoper chyboval a pak marně naháněl pronikajícího Dybalu. Argentinský talent si s vyběhnutým Lópezem bez problémů poradil - 2:0 pro Palermo. Milán byl jako opařený a Sicilané na hřišti nadále dominovali. Až s blížícím se koncem první půle se o slovo hlásili i domácí, zejména Ménez byl vidět, ale na Sorrentina si nepřišel.

Inzaghi se na druhou půli rozhodl pro nasazení El Shaarawyho, což byl vzhledem k vývoji utkání logický krok. A Faraon byl blízko snížení, svojí ránu z pětadvaceti metrů namířil těsně mimo a jeho hlavičku pro změnu vychytal Sorrentino. Milán musel hrát do plných, což mu v zápase vůbec nešlo. Dvě šance měl i Torres, ale ani jednou netrefil prostor mezi tyčemi.

Palermo si luxusní dvoubrankový náskok vzít nenechalo a v Miláně senzačně vyhrálo. Rossoneri tak opět propásli možnost dostat se na třetí místo a na výhru čekají už tři utkání.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bodík bude!!!! 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

forza milan!!!

Reagovat
smazaný uživatel

3:0...FORZA GRANDE AC Milan.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pěkná odpověď

Reagovat
smazaný uživatel

S Torresem AC moc gólů dávat nebude ..... Balotelli byl zlatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele