24. kolo
22.02.2015 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

AC Milán - AC Cesena 2:0

Od Milána to rozhodně nebyl optimální výkon, ale branky Giacoma Bonaventury a Giampaola Pazziniho nakonec znamenají důležité tři body. Cesena na San Siru dlouho bojovala alespoň o bod, ale vše zhatila nařízená penalta.

AC už nechtělo prožit další domácí blamáž a své fanoušky si nutně potřebovalo udobřit výhrou. Na San Siro zavítala předposlední Cesena, která rovněž potřebovala body, neboť její situace je už vážná.

Poloprázdné San Siro začalo jásat už ve druhé minutě, kdy rozvlnil síť Andrea Poli. Hlavní sudí ale viděl ofsajd a branka tak nebyla uznána, byť Andrea Poli v postavení mimo hru nebyl. Každopádně ze strany AC to nebyla žádná hitparáda. Prakticky až další ohrožení Lealiho branky nastalo ve 22.minutě a bylo z toho první uznaná branka domácích. Giacomo Bonaventura z hranice šestnáctky vypálil a Leali byl bez šance- 1:0 pro AC Milán. Kdo by ale čekal, že nastane domácí dominance, ten se zmýlil. Cesena nadále hrála vyrovnanou partii a před koncem prvního poločasu mohla srovnat. Pohotovou ránu Defrela musel těžkým zákrokem likvidovat Abbiati, jenž nahradil potrestaného Diega Lópeze.

První šanci druhého poločasu si vypracoval Milán. Dobrou práci odvedl Ménez a Bonaventura orazítkoval brankovou konstrukci. Rossoneri se po zbytek zápasu nehnali do útočení a udržovali těsný výsledek. Cesena tak stále mohla bojovat o body, které by se jí do bojů o záchranu náramně hodily. Vše ale z jejího pohledu zhatila nařízená penalta v 90.minutě. Ve vápně byl totiž faulován Luca Antonelli a sudí byl nemilosrdný. Giampaolo Pazzini vzal odpovědnost na sebe a proměněnou penaltou pečetil výsledek na 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tragedi cesena snad remizu ukope 2:2

Reagovat
vanGomm

AC Milan už by měl zabrat,ale tipuji,že ta výhra bude jen o gól (HX).

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA GRANDE AC Milan....4:0........

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele