5. kolo
28.09.2014 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

AC Cesena - AC Milán 1:1

Další ztrátu si připisuje AC Milán, který po Empoli nedokázal porazit ani dalšího nováčka Cesenu. Hosté měli opět katastrofální vstup do zápasu, po hrubce Abbiatiho skóroval Davide Succi. Ještě v prvním poločase srovnal na konečných 1:1 Adil Rami. Milánští také dohrávali v deseti, červenou kartu uviděl Cristian Zapata.

Trenér AC Filippo Inzaghi se před zápasem nechal slyšet, že další ztráta s nováčkem je nepřijatelná. Milán měl jednoznačně zvítězit, ale opět ho srazily vlastní chyby. Přitom Inzaghi vyslyšel přání fanoušků a jen na lavičce nechal odpočívat kritizovaného Boneru i záložníka Muntariho.

V 10. minutě neudržel Abbiati Marilungovu lehkou střelu a dorážející Davide Succi měl snadnou úlohu - 1:0 pro Cesenu. Rossoneri se okamžitě vrhli do útoku, Hondův přímý kop s obtížemi vyrazil Leali. O minutu později už bylo srovnáno, na rohový kop si naskočil Adil Rami a srovnal na 1:1. Po půlhodině hry se naskytla velká šance Bonaventurovi, z výborné pozice volil razantní střelu a branku přestřelil. Do slibné šance se dostal i Torres, na Poliho přesný centr jen těsně nedosáhl. Milánští měli v první půli mírně navrch, ovšem domácí po změně stran srovnali krok. Rána Marilunga měla gólové parametry a Abbiati měl velké štěstí, že šel míč jen těsně vedle. Na druhé straně nebezpečně pálil De Sciglio, Leali musel vyrážet na rohový kop.

V 73. minutě si hosté utkání výrazně zkomplikovali. Defrel se obtočil kolem Zapaty a skácel se k zemi. Jelikož byl posledním hráčem před brankářem, uviděl kolumbijský stoper červenou kartu. Oslabený Milán si už žádnou větší šanci nevypracoval, naopak Cesena dokonce vstřelila kýžený gól, ale sudí ho pro údajný faul neuznal. Milán tak nevyhrál další utkání, s Cesenou se rozešel smírně 1:1.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

forza milan! musime vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

bez muntariho a bonery a je to 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele