37. kolo
06.05.2012 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Novara Calcio - AC Cesena 3:0

Souboj posledních dvou týmů a jistých sestupujících zcela jednoznačně ovládla Novara. Nováček soutěže smetl tragickou Cesenu třemi brankami a důstojně se loučí s nejvyšší soutěží. Hattrickem se blýskl Marco Rigoni, dvě branky vstřelil z pokutových kopů.

Mascarova nepříjemná rána nadělala Antoniolimu velké starosti, avšak hostující brankář jí dokázal vyrazit. Novara byla lepší a také se po zásluze dostala do vedení. Ještě než se tak stalo, nadělal Antoniolimu problémy Rigoni, když poslal špičkou kopačky míč do jeho protipohybu a vzápětí do tyče. Jenže Cesena následně ve vápně faulovala a nařízený pokutový kop proměnil Marco Rigoni - 1:0 pro Novaru.

Novara byla hodně při chuti a na branku Ceseny se valil jeden útok za druhým. Mascara vysunul Rigoniho a autor první trefy tentokrát v zakončení selhal. Ve 42. minutě pelášil na branku Ceseny Caracciolo, ale obrana ho na poslední chvíli dokázala zastavit a míč pak schoval do své náruče Antonioli.

Po změně stran se osmělila i Cesena. Rennella ale pálil jen do zad jednoho z obránců domácích. Pak opět tlačila Novara, po Garciově centru trestuhodně placírkou přestřelil Jeda, čímž vlastně odmítl dvojnásobné vedení Novary.

Tlak domácích sílil a nakonec vyústil ve druhou trefu a to zcela zaslouženě. Jeden z obránců zahrál ve vápně rukou a Marco Rigoni proměnil i druhý nařízený pokutový kop - 2:0 pro Novaru. Zápas tím byl prakticky rozhodnut. Ještě čtyři minuty před koncem završil hattrick Marco Rigoni, když stál ve správný čas na správném místě a dorazil míč za záda nešťastného Antonioliho - 3:0 pro Novaru.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele