26. kolo
03.03.2012 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Verona zaskočila Juventus

Paolo De Ceglie sice Juventusu vykřesal naději na tři body, které by se "Staré dámě" v boji o ligový primát velmi hodily, ale Dramého branka ze závěru utkání neúprosně body dělila.

Dvakrát víc zápasů oproti sokovi z Milána Juventus remizoval, což není právě dobrá vizitka současného týmu Antonia Conteho. V posledních pěti zápasech tak přichází již čtvrtá remíza. Chievo nikdy předtím v Turíně nevyhrálo a domácí se hodně snažili, aby tato statistika zůstala stejná. V minulém kole se přímý souboj o první místo Juventusu moc nezdařil, s AC Milán remizoval turínský gigant 1:1.

Chievo bylo oslabeno o největší zbraň, útočník Sergio Pellissier kvůli kartám do utkání zasáhnout nemohl a tak se v útoku doplňovali Thereau s Paloschim. V první šanci utkání se ale objevili domácí, když Giaccheriniho centr zastihl v dobrém postavení Matriho. Italský hrotový útočník ale nakonec skórovat nedokázal. O to se pokoušel o chvíli později také jeho kolega z útoku, Černohorec Mirko Vučinič ale nestihl pod tlakem Luciana přesněji zakončit.

Juventus se do vedení dostal po přímém kopu Pirla. K hlavičce se na zadní tyči dostal De Ceglie a vstřelil úvodní branku zápasu.

Chievo mohlo odpovědět Thereauovou střelou, ta šla ale mimo bránu Juventusu. Giaccheriniho nahrávka byla jako stvořená pro navýšení skóre, Vučinič ale opět nezamířil přesně. Ještě před poločasem se zranil Barzagli, jenž byl nahrazen obráncem Bonuccim.

Sorrentino musel vyrážet střelu Padoina, Vučiničova střela skončila těsně vedle tyče. Acerbiho střela pořádně vystrašila Buffona ve svatyni Juventusu, dobíhající spoluhráči veronského záložníka ale byli příliš pomalí.

Z nebezpečného protiútoku hrozil opět Vučinič, Michael Bradley ale v klíčovém okamžiku zasáhl. A tak hosté trestali laxnost při zakončování svého slavného protivníka. Moscardelliho pokus zachytil Dramé, který už se štěstím překonal Buffona a připravil studenou sprchu domácím příznivcům - 1:1.

Del Pierova střela šla mimo, brankář Sorrentino se dnes činil. Když se mezi tři tyče nevešla ani střela Pirla a na druhé straně ani pokus Thereaua, v Turíně se body dělily.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 juve dotoho

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Pato-

Grazie Chievo :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele