7. kolo
16.10.2011 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Atalanta BC - Udinese Calcio 0:0

Už v prvním nedělním zápase se diváci nudili, Atalanta ani Udinese nedokázaly za 90. minut vstřelit branku a oba celky se tak rozešli smírně 0:0. Hosté i díky dalším výsledkům druhou pozici uhájili, navíc mají stále stejně bodů jako vedoucí Juventus.

Domácí Bergamo vyrukovalo na Udinese s pevnou obranou, ta pokud zaváhala, zasáhl spolehlivý brankář Consigli. Stalo se tak především při pokusu útočníka Gabriela Torje. Atalanta se musela krom hostujícího snažení vypořádat i se zraněním Manfrediniho, toho musel ve 25. minutě střídat Capelli. Udinese mělo více ze hry, ale ani domácí nezůstali bez šancí. Rána Simona Padoina se neujala a ani Denis nedokázal nasměrovat míč do sítě. Na druhé straně se opět předvedl Consigli, tentokrát si počíhal na hlavičku Benatii. Ke konci poločasu si zachytal i Handanovič, dosud byl víceméně bez práce. Zneškodnil jak Schelotta, tak i Cigariniho.

Zajímavé bylo že se do šancí vůbec nedostával Antonio Di Natale, ten se poprvé uvolnil až ve druhém poločase, ovšem netrefil branku. V 63. minutě si Udinese zkomplikovalo zápas, Pinzi uviděl za faul na Bonaventuru druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch.

Atalanta vycítila šanci na vítězství, střídající Tiribocchi z voleje nepropasíroval míč za záda Handanoviče a slovinský brankář uspěl i proti následnému zakončení Pelusa. Tiribocchi prohrál i svůj druhý souboj s Handanoviče, v poslední šanci zápasu hlavičkoval ale Handanovič byl připraven. Atalanta nakonec branku nevstřelila a remizovala s Udinese 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele