12. kolo
20.11.2011 15:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Souboj nováčků nám vítěze nenabídl

Siena i Atalanta se ve své obnovené premiéře v nejvyšší soutěži prezentují velice dobře a nic nám oba celky nezůstaly dlužny ani ve vzájemném střetnutí, i když nakonec se na stadionu Artemia Franchiho body dělily.

Toskánci začali hned od úvodu stavět základy pro čtvrtou domácí výhru v řadě. Otevřít skóre mohl záhy po rohovém kopu hlavičkující Larrondo, jeho pokus však za svá záda nepustil neméně povedeným zákrokem Consigli.

Byli to ovšem překvapivě hosté, kdo se ujal vedení. Pegolo fauloval pronikajícího Denise a sudí Doveri neměl jinou možnost než ukázat na pokutový kop. K němu se postavil sám postižený a přízemní střelou k tyči zaznamenal již svůj osmý zásah v sezóně - 0:1. Siena mohla okamžitě odpovědět, hned dvojitou šanci měl Destro, srovnat krok se mu ovšem nepodařilo.

Skvělou příležitost měl i Rossettini, ten ale pro změnu ztroskotal na skvělém reflexu Consigliho. Ještě do přestávky se však domácí přece jen dočkali vyrovnání. Manfredini v pokutovém území stáhl k zemi unikajícího Larronda a k vidění tak byla penalta i na druhé straně. Odpovědnost na sebe vzal zkušený D'Agostino a pohodlně zavěsil - 1:1.

Otočit skóre mohl krátce po změně stran z rychlého protiútoku Destro, tváří v tvář s Consiglim ovšem neuspěl. Utkání začalo gradovat v 50. minutě. To se na trávníku strhla velká rvačka, Lucchini totiž obvinil Larronda, že si chtěl neprávem vybojovat volný přímý kop z hodně nadějné pozice. Výsledkem celé situace byly žluté karty pro oba zainteresované.

O chviličku později potom bylo pro domácí znovu zle. Denis prošel středem sienské obrany jako nůž máslem a z otočky umístil balón k pravé tyči - 1:2. Odpověď ACS na sebe nemusela nechat dlouho čekat, Brienzův pokus ovšem na poslední chvíli zastavil obětavý Manfredini. Těsně před závěrečným hvizdem se však domácí prosadili. Na odraženou Reginaldovu střelu nejrychleji zareagoval Gazzi a zajistil tak svému celku alespoň bod.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele