9. kolo
25.10.2009 15:00 CET
3 : 2
(0:1)

Reportáž

Cagliari Calcio - Janov CFC 3:2

Janov v Cagliari dvakrát vedl, ale nakonec odjíždí s prázdnou. Grifové vedli nejprve po brance Mesta a poté Floccariho, ale na obě trefy dokázali domácí odpovědět a v závěru navíc ještě skóre dokonale otočit, vítěznou branku vstřelil Lazzari.

Obě mužstva si procházejí menší krizí a štěstí se dnes v úvodu přiklonilo na stranu hostů. Ve 20. minutě pálil z trestného kopu Mesto a jeho střelu ve zdi tečoval Dessena tak nešťastně, že míč přeletěl bezmocného Marchettiho. Cagliari málem vyrovnalo po Contiho trestném kopu, ale míč se nakonec odrazil od břevna.

Na vyrovnání se nakonec čekalo až do 55. minuty, kdy se po velkém závaru před brankou nakonec domácí přeci jen prosadili. Nejprve pálil Agostini, ale jeho pokus vyrazil Amelia, poté obešel Jeda dvojici obránců, ale Dessena z následné nahrávky trefil jen tyč. Rozhodující dotyk nakonec učinil Davide Biondini, který míč uklidil do branky a vyrovnal. Opakovaný záběr však odhalil, že Agostini stál na začátku celé akce v ofsajdu.

Uběhly však jen čtyři minuty a Cagliari znovu prohrávalo. Obrovskou hrubku Diega Lopeze využil Sergio Floccari a přesnou ranou opět poslal Grify do vedení. Rossoblu znovu vyrovnali o dvacet minut později, to penaltu po Biavově ruce proměnil Nene'. Za protesty byl navíc vyloučen Moretti. A aby toho nebylo pro Janov málo, tři minuty před koncem přišel i o onen bod za remízu, když Matri připravil gólovku pro Lazzariho a ten stanovil konečný výsledek 3:2.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele