24. kolo
14.02.2010 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

AS Livorno - Bologna FC 0:1

Bologna zaznamenala důležitou výhru 1:0 nad Livornem a zase se o něco více přiblížila záchraně. Trenér Sinisha Mihajlovič musel během utkání řešit několik problémů, nakonec však obstál a díky brance Di Vaia se mohl spolu s týmem radovat z nejtěsnější možné výhry.

Začátek utkání nebyl pro Bolognu zrovna příznivým, už po devíti odehraných minutách se zranil Francesco Modesto a se svalovými problémy přenechal místo Casarinimu. Jak se ukázalo, příchod Casariniho byl posléze velmi klíčový. Nejprve se však museli hosté ubránit střele Kněževiče a dorážce Danileviciuse, dvakrát výborně zasáhl Viviano. Livorno své šance nedalo a ve 22. minutě za to tvrdě pykalo. Casariniho přihrávku sice minul Succi, ale Di Vaio už si vedl mnohem lépe a přesným zakončením nedal brankáři Rubinhovi žádnou šanci - 1:0 pro Bolognu. Zanedlouho mohl zvýšit na 2:0 Antonio Busce, ale levačkou pálil těsně vedle.

Špatná zpráva postihla Bolognu ve 36. minutě. Autor jediné trefy Marco Di Vaio se zranil a do hry musel Adailton.

Livorno sahalo po vyrovnání zejména po šanci Danileviciuse, jeho hlavička po centru Raimondiho skončila těsně vedle. Viviano držel hosty nad vodou, po další šanci Bellucciho předvedl fantastický zákrok. Livorno tlačilo, další nepřesné pokusy zaznamenali Danilevicius a Di Gennaro. V 65. minutě postihla Bolognu již třetí pohroma, tentokrát se zranil Succi, jeho náhradníkem se stal Zalayeta. Navzdory všem problémům, které se Bologni přihodily, dokázali hosté výsledek udržet a vyhrát 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele