28. kolo
15.03.2009 15:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

SS Lazio - Chievo Verona 0:3

Lazio Řím po sérii dobrých zápasů opět propadlo. Na Olympijském stadionu v Římě prohrálo 3:0 se sestupem ohroženým Chievem. Výhru hostů zařídili Sergio Pellissier a Erjon Bogdani, první jmenovaný dokonce vstřelil dvě branky. Utkání nedohrál obránce Kolarov.

Zápas začal dvěma šancemi, po jedné na obou stranách. Tu první měl Pellissier, ale podobně jako na druhé straně Zarate nezakončil dobře. Chievo ve dvacáté minutě ztratilo Stephana Makinwu, bývalého útočníka Lazia nahradil Erjon Bogdani. A byl to právě Bogdani, který vstřelil úvodní branku zápasu hlavou po precizním centr Luciana - 0:2. O dvě minuty později to bylo s domácími ještě horší, Chievo totiž vstřelilo druhý gól. Pellissier se úspěšně vyhnul ofsajdové pasti, obelstil tedy obranu Lazia včetně brankáře a zvýšil na 0:2.

Lazio se nemohlo ze dvou inkasovaných branek vzpamatovat, blízko snížení byl Pasquale Foggia, svojí pravačkou donutil brankáře Sorrentina ke skvělému zákroku. Do druhého poločasu přichystal trenér Delio Rossi několik změn, Panděva nahradil Rocchi a Brocchiho pro změnu Mauri, jenomže ani toto střídání domácím nepomohlo. Spíše naopak, Chievo pokračovalo v ohrožování domácí branky, Erjon Bogdani neuspěl v souboji jeden na jednoho proti brankáři Muslerovi. Bídu Lazia jenom podtrhlo vyloučení Aleksandra Kolarova, který po zákroku na Yepese obdržel rovnou červenou kartu.

Zkázu Lazia dokonal druhou trefou Pellissier. Útočník Chieva těžil z vynikající práce Colucciho a dokonal hostující dílo - 0:3. Lazio předvedlo velmi špatný výkon a po zásluze prohrálo. Hosté z Verony se díky vítězství přiblížili k vytoužené záchraně.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1

Reagovat
smazaný uživatel

snand se zachrani Chievo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele