36. kolo
17.05.2009 15:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Janov CFC - Chievo Verona 2:2

Janov pouze remizoval s Chievem 2:2 a Liga mistrů se mu po výhře Fiorentiny vzdálila. Chievo získalo cenný bod v boji o záchranu, ke které je nyní velice blízko.

Grifové do zápasu nasadili nové rozestavení 4-2-3-1 s jediným klasickým útočníkem Militem. Několik nebezpečných pokusů si v úvodu připsal Thiago Motta, Sorrentina otestoval také Sculli. Hostující gólman byl v prvních minutách pod tlakem a další dobrý zákrok musel vytáhnout Jankovičově hlavičce. Úvodní převahu však Janov nevyužil a tvrdě za to zaplatil ve 34. minutě. To totiž ojedinělou šanci hostů využil Giampiero Pinzi a poslal veronský celek do vedení. Janov inkasovaná branka opět nakopla, ale do poločasu již své šance využít nedokázal.

Kýžené vyrovnání nakonec přišlo až v 58. minutě. Mario Yepes v pokutovém území fauloval Milita a sám postižený penaltu proměnil. Poté na Stadio Luigi Ferraris vznikly menší obavy o zdravotním stavu Sculliho, jenž se hlavou srazil s Yepesem a nakrátko ztratil vědomí, ale po ošetření byl schopen pokračovat ve hře. Přesto byl nakonec nahrazen Rubenem Oliverou, což se ukázalo jako dobrý tah. Olivera totiž po pár minutách na hřišti zahrával trestný kop a nádhernou střelou přes zeď strhl vedení na domácí stranu. Šest minut před koncem však radost z domácích tváří smazal vyrovnávací brankou Pellissier a stanovil konečný výsledek utkání na 2:2.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele