5. kolo
26.09.2007 20:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Calcio Catania - Empoli FC 1:0

V Catanii se utkaly dva týmy, které dosud čekaly na vítězství, teď už čeká jen jeden z nich. Domácí porazili Empoli 1:0, jediný gól zápasu vstřelil Martinez.

Hosté ze začátku utkání se pokoušeli o nátlak, jenže z toho vznikaly jen střely z dálky mířící vysoko nad branku. A pokud se hosté trefili mezi tři tyče, tak určitě ne tak, aby vytvořili nějaký nezvladatelný problém pro brankáře domácích Polita. Ke konci poločasu začali vystrkovat růžky i hráčí domácího celku. Mascara palil z dobré pozice jen do připraveného Balliho.

Druhá polovina začala skvěle pro domácí. Nejprve se po skvělé přihrávce Izca gólově prosadil Martinez a pak největší šanci hostů, pokus Saudatiho, perfektním zákrokem zhasil domácí Polita. Zápas ke konci hodně gradoval a bylo vidět hodně ostrých soubojů. Po dvou z nich museli odkráčet z pažitu nejprve domácí Tedesco a o minutu později i za hosty Marzoratti.

Autor: Michäel März

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele