8. kolo
21.10.2007 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Cagliari Calcio - Calcio Catania 1:1

Cagliari a Catania se utkaly v derby na stadiónu Sant’Elia. Jedná se o dva celky, které se pohybují ve spodní části tabulky. V minulé sezóně tady Catania zvítězila 1:0. Cagliari prohrálo tři ze čtyř posledních zápasů, Catania naopak třikrát neprohrála.

Hosté se hned v jedenácté minutě dostali do vedení po přímém kopu. Giuseppe Mascara zatočil míč a poslal ho do malého vápna, kde ho Christian Terlizzi hlavou přesně poslal do sítě. Cagliari mohlo vyrovnat ve 36. minutě, kdy Daniel Conti zahrával volný kop, ale míč se od bránícího Terlizziho odrazil do břevna. Zasloužené vyrovnání přišlo 40 vteřin po začátku druhého poločasu díky hlavičce Martiho po Finiho centru.

Vedení mohl Catanii vrátit Joe Bizera, jenž si nedbalým odkopem málem dal vlastní gól. Další šance hostí měli Tedesco, ten pálil těsně vedle, a Mascara, jehož přímý kop směřující pod břevno vytáhl gólman Fortin.

V 78. minutě mohlo jít do vedení Cagliari, když Marti poslal míč Contimu, ale kapitán domácích vystřelil přímo na brankáře Polita. Těsně potom následovala další akce s akrobatickým zákrokem brankáře Polita, když chytil Contiho hlavičku.

Po osmém kole italské Serie A se Catania nachází na 12. místě s deseti body, Cagliari je patnácté s osmi body společně s Empoli a AC Turín.

Autor: Jaromír Samek

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele