34. kolo
20.04.2008 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

AC Siena - FC Janov 0:1

Fotbalisté Janova dokázali navázat na úspěšné představení proti FC Turín a porazit Sienu na její půdě. O tom, že si Janovští odvezli tři body, rozhodl ve 24. minutě Abdoulay Konko. FC Janov zvítězil 1:0 i přesto, že od 34. minuty hrál bez vyloučeného Gaetana De Rosy.

V první příležitosti se objevil hrdina z minulého utkání proti Laziu Řím Simone Loria, ovšem brankář Rubinho jeho pokus zlikvidoval. V další šanci byl domácí Manuel Coppola po přihrávce Fernanda Forestieriho, ale ani on nebyl úspěšný. Janovští se do první příležitosti dostali až ve 24. minutě a hned z toho byla vedoucí branka. Abdoulay Konko překonal po povedené akci brankáře Alexandra Manningera a bylo to 1:0 pro FC Janov. Ve 34. minutě obdržel červenou kartu Gaetano De Rosa po faulu na Massimo Maccaroneho

I přes početní převahu nedokázali domácí více ohrožovat branku Janova. Ve slibné příležitosti se objevili Simone Vergassola a Christian Rigano, ovšem ani jeden z nich nedokázal brankáře Rubinha překonat. Nevyužité brankové příležitosti mohl potrestat znovu Abdoulay Konko, toho v šanci našel z rohového kopu Simone Loria. Obránce Janova však branku nevstřelil.

Siena se s ubývajícím časem marně pokoušela dostat janovský celek pod tlak a byli to naopak hosté, kteří mohli utkání definitivně rozhodnout. Brankář Alexander Manninger zlikvidoval nebezpečný pokus Cesara Bova z přímého kopu. V závěru utkání odmítnul vyrovnání Massimo Maccarone. Toho do čisté gólové příležitosti poslal Christian Rigano, ovšem brankář Rubinho reflexivním zákrokem zachránil vedení hostů. Janovští fotbalisté už výsledek udrželi a připsali si tři body za vítězství 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V tomto utkání nemáme co ztratit. Chtělo by to aspoň bod. Neradi bychom vypadli z první desítky Serie A. Venku hrát umíme, tak uvidíme. Tip 1:1. FC GENOA !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1,9 na remizu nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě je neuvěřitelné co Janov dokázal postoupit z druhe ligy a v první bojovat o pohárové příčky ? no říkam si že je to neco uzasneho a proto to tihle hoši budou chtít dotáhnout do konce vyhrát v siene a snizit naskok Udinese ktere stoji na pricce zajistující pohár uefa a taky si myslím ze udinese v sampdorii nevyhraje...... a zdá se mi to až prehané tak velký kurs můj tip 1:2 a sám si půjdu vsadit tak krásny kurs 5,40 jsem na tokový zápas nečekal a když je kurs na remizu 1,90 vetšinou to remíza opravdu nebývá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Genoa !!! Dopadl ten nejvyšší možný kurz. Tímto vátězstvím máme ještě možnost se posunout v tabulce na 7. místo, to by bylo skvělé. Takže jen tak dál !!! FC JANOV !!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele