28. kolo
24.02.2018 16:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

West Bromwich Albion - Huddersfield Town 1:2

Ztráta West Bromwiche Albion na záchranu se prohlubuje. V dnešním zápase podlehli Baggies nováčkovi z Huddersfieldu 1:2. Hosté si naopak připsali velmi důležité a cenné tři body z venkovního hřiště.

Záchranářský duel začal opatrnou partií z obou stran. Velké šance na obou koncích hřiště viděli návštěvníci duelu až v poslední desetiminutovce prvního poločasu. S první šancí se předvedli hosté. Hadergjonaj našel volného Pritcharda, tomu střelu odvrátil na brankové čáře obránce domácích a dorážku Mouniého kryl Foster. Na druhé straně se do Phillipsova centru opřel McClean a bohužel pro Baggies přestřelil.

Někteří diváci se možná ještě zdrželi během přestávky u stánků s občerstvením a na Hawthorns padl první gól. Ve 48. minutě ho dosáhl hostující van la Parra, jenž uklidil přesný balón od Quanera. O šest minut později se do míče opřel Williams a moc nechybělo, aby to bylo 0:2. Dvě minuty nato se hosté přeci jen dočkali. Pritchard uvolnil Mouniého, jenž překonal vyběhnuvšího Fostera.

West Brom snížil v 64. minutě. Brunt rozehrál rohový kop na hlavu Dawsona, jenž využil zaváhání brankéře Terries Lössla, a snížil na 1:2. Po asistentovi se Brunt mohl stát i střelcem. Radost po ráně z přímého kopu mu v 70. minutě překazil tentokrát výborný Lössl. Deset minut po Brnutovi se na druhé straně prosmýkl van la Parra, jehož ránu kryl Foster nohou. Více vzrušení již k vidění nebylo a po závěrečném hvizdu propukla radost Huddersfieldu.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele