17. kolo
17.12.2016 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

West Ham United - Hull City 1:0

Kladiváři nakonec z důležitého utkání urvali tři body, byť se jejich vítězství nerodilo vůbec snadno. Hull byl po většinu utkání lepším celkem, vypracoval si několik příležitostí, nicméně jeho hráči vždy selhali v koncovce, za což je na konci utkání stihl trest.

V úvodu střetnutí zahrozil Payet, který po průniku zprava nebezpečně pálil, avšak Dawson jeho pokus zvládl zblokovat. Byli to ovšem hosté, kteří si vypracovali ty opravdu vyložené příležitosti.

Nejprve se na hranici pokutového území West Hamu uvolnil Mbokani a hezkou střelou mířil na zadní tyč, jeho ráně však chyběly decimetry. O minutku později se tentýž hráč ocitl ve stoprocentní ložence - po chybné malé domů v podání Cresswella se totiž řítil zcela sám na Randolpha, jenže svým zakončením orazítkoval pouze tyč, od které se míč odrazil zpět do hřiště. Hned o dvě minuty později přišla další možnost ke vstřelení branky - po rohovém kopu Snodgrasse do míče hlavou opřel Maguire, jehož pokus však bravurním zákrokem zneškodnil Randolph. V nastaveném čase prvního poločasu si pak Obiang téměř vstřelil vlastní branku poté, co se pokusil odhlavičkovat jeden z mnoha centrů hostujícího celku. Naštěstí pro domácí jeho nešťastná hlavička mířila o kousek vedle.

Slavena Biliče rozhodně nemohl potěšit fakt, že se druhá půle odehrávala v podobném duchu jako ta první. Na kopačkách domácích byla patrná výrazná nervozita a opět to byli hosté, kteří se dostávali do vyložených šancí. Po hodince hry se na London Stadium podruhé rozezvučela branková konstrukce poté, co se Noble pokusil hlavičkou odvrátit centr, jenže míč nasměroval pouze do vlastního břevna.

A o dvě minuty později Hull trefil tyčku potřetí - tentokrát se do míče opřel Robertson a jeho střele opět chyběly pouze milimetry.

Až poté se konečně probrali také Kladiváři. V 65. minutě mohl vedení na stranu domácích strhnout Ayew, jeho hlavičku však z brankové čáry odklidil Robertson. Stejná věc byla o chviličku později k vidění i na druhé straně - opět u toho byl aktivní Maguire, který se po rohovém kopu protlačil k zakončení, jenže na domácí zachránil na čáře stojící Fernandes.

Patnáct minut před koncem přišlo rozuzlení celého dramatu - Huddlestone ve vápně stáhl Ayewa a sudí nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Mark Noble a tentokrát nedal brankáři hostí žádnou šanci.

Bylo by nicméně pošetilé si myslet, že by snad konec utkání probíhal v poklidném duchu. Minutu před koncem se do obrovské šance řítil Antonio, jenže si balón příliš předkopl a obrana hostí nebezpečí zahnala. Mrzet jej to mohlo dvojnásob, když se o minutku později dostal do dobré pozice opět Maguire, jenže jeho střelu Randolph dokázal lapit. A když se v nastavení neujala ani další střela Payeta, dospělo tohle bláznivé utkání k poměrně nezasloužené výhře domácího týmu.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak super Další tolik důležitý body máme, ovšem výkon hodně špatnej. Vyhrát jsme si ani nezasloužilii a muže děkovat tyčím. Takový štestí už jsmep dlouho neměli a penalta být určitě neměla. Hull si každopádně min. bodík zasloužil...Nuu 5 výher a 5krát 1:0 COY!!

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
OnlyWHU

Uffff.... Těžkej úkol splněn. Pánbůh nás má rád. Tyhle zápasy nad propadlem jsou takový... Teď už jsme nad hladinou, bude líp? COYI !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

výborně Kladiváři doufám, že Hull spadne, protože na PL jednoduše řečeno nemají

Reagovat
HullCity

Týmy,co nemají na PL hrají jinak.Dneska jsme ukázali,že rozhodně budeme bojovat dokud žije matematická šance a kdyby dneska naši hráči neselhávali v koncovce a WH neměl tolik nezaslouženého štěstí,vůbec by si sem nelezl psát ty svoje rozumy.

Tenhle zápas mě opravdu potěšil,výsledek samozřejmě ne,ale mluvím o charakteru našich hráčů.Nic nevzdávají a já pevně věřím v to,že soupeři nebudou mít takové štěstí pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo máš pravdu, nehráli jste špatně a jak jsem psal min. bod jste si zasloužili. Hele na druhou stranu už jsme tý smůly taky měli dost a jednou za čas nám sudí taky musí pomoct... Docela váhal, myslel jsem že jí nepískne. Bohužel pro vás, mile potěšil heh

Reagovat
HullCity

Ale hezky na to reagoval Dawson...FUCK OFF.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to docela připomnělo pád Lafiho proti Teplicím, jak ho pak všichni řešili. Přeci jen tady to nebyl až takovej let. Ale Antonio to jednoznačně nahrál no... Když je to jednou za čas tak to beru. Zrovna Antonio si myslim, že nepatří mezi ty co by tohle dělali pravidelně... Že to vyšlo proti vám, hold smůla... Sorry, ať se vám daří a zachráníte se

Reagovat
smazaný uživatel

máš i nemáš pravdu

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
kattos

Jo, Hull měl proti Southamptonu velkou smůlu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele