5. kolo
12.09.2015 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

West Bromwich Albion - Southampton FC 0:0

Zápas mezi West Bromwichem Albion a Southampton nenabídl gól ani příliš zajímavých situací, a tak se oba celky rozešli smírně. Utkání na Hawthorns ozvláštnil Saido Berahino, který se v utkání objevil, přestože na začátku září prohlásil, že už nikdy za WBA nenastoupí.

Utkání ovládly obrany obou mužstev, za něž shodně nastoupil jeden debutant. Defenzivu Saints vedl Virgil van Dijk, zatímco West Brom posílil další stoper Jonny Evans.

První dějství postrádalo kvalitu i náboj, jako první se o jakous takous šanci pokusil Graziano Pellé, jehož střelu chytil Myhill. Na druhé straně se snažil vymodlit penaltu Callum McManaman, jenž po střetu s Targettem upadl ve vápně.

Největší šanci utkání si však vytvořili hosté, jmenovitě Jay Rodriguez. Křídelník Southamptonu si naběhl do šestnáctky na centr Dušana Tadiće, jenže z vyložené pozice nedokázal zamířit mezi tři tyče.

V pětapadesáté minutě nastoupil zmíněný Saido Berahino, ale fanoušky si neudobřil; ba naopak byl v utkání při nejlepším průměrný. Ani jeho protějšci však bezgólový stav nezměnili; James Ward-Prowse střílel nad, Sadio Mané jej napodobil o deset minut později.

Nudné bezgólové představení tak neudělalo pražádný vítr ani v průběžné tabulce Premier League. West Brom má pět bodů a poskočil na třináctou pozici, zatímco Southampton je s šesti body jen o dvě příčky výš.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
MCFC_8

1:1

Reagovat
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Svatí 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele