29. kolo
05.03.2016 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Swansea City - Norwich City 1:0

Typický obrázek: Norwich byl na Swansea ve hře v podstatě celou dobu, přehrávat se po delší dobu nechal jen těsně po inkasovaném gólu, který byl znovu dílem chaotické organizace, respektive nedůslednosti jedince. Výsledkem je devátý zápas v řadě bez výhry a definitivní pád pod Sunderland...

Úvodní pasáže nabídly jenom takové nevinné oťukávání. Redmond prověřil Fabianského na přední, zatímco pěknou mezihru Swansea na druhé straně pokazil Paloschi, jenž v dobré pozici skoro vůbec netrefil balon.

Canaries se dnes zřejmě hodlali spoléhat hlavně na standardky, které nesly tu zajímavé, tu bezzubé plody. Takový plán každopádně musel do koše už ve 24. minutě, když se jejich výsostní rozehrávač Robbie Brady ne a ne zvednout ze země. Levonohý fotbalista nakonec odstoupil pro bolavé koleno.

Tím bylo způsobeno rozsáhlé přeskupení formace, Norwichi to však prozatím nevadilo. Kanárci byli naopak sebevědomější a sebevědomější, tlačili se výš a výš, a Cameron Jerome těsně před pauzou ze slušné pozice nezakroutil míč kolem Fabianského.

První půle nabídla rovnou 14 faulů, a to ještě rozhodčí na samém sklonku první půle přimhouřil oči nad potenciálně penaltovým zákrokem Kloseho na Ayewa. Také po pauze potom festival nedovolených zákroků pokračoval, tentokrát už se ale diváci dočkali i branky.

Před vlastním publikem do této doby Swansea ve druhém dějství neskórovala už v 11 vystoupeních po sobě, teď už nicméně úřadoval aktivní Sigurdsson, jenž zůstal v 60. minutě na levé straně trestuhodně nepokrytý a s příhrou Fera si už věděl rady.

Tehdy šlo o první střelu mezi tři tyče v podání Swans v rámci celého utkání, brzy však dodal další žolík Routledge a Ruddyho ještě jednou parádně protahoval Sigurdsson z přímého kopu.

Na druhé straně se mezitím především nervózně kazilo a Canaries pořádně začali šlapat až v nastavení, kdy své šance ze vzduchu měli Mbokani a Bamford. V největší příležitosti potom selhal Redmond, jehož na puntíku zpackaným odkopem našel Routledge. Scházely milimetry.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele