31. kolo
04.04.2015 16:00 CET
1 : 4
(0:3)

Reportáž

West Bromwich Albion - Queens Park Rangers 1:4

Queens Park Rangers udělali velký krok k záchraně. Podruhé v sezóně dokázali bodovat na hřišti soupeře, a hned ve velkém stylu. Na půdě West Bromwiche Albionu nasázeli Vargas, Austin, Zamora a Barton čtyři branky, které zajistily vítězství 4:1 a pouze bodový odstup od nesestupových pozic.

První šanci utkání měl ale útočník domácích Ideye Brown, který hlavičkou přestřelil branku. Hned vzápětí vykopl míč Green na polovinu WBA několika hlavičkách se míč dostal až k Eduardu Vargasovi, který z hranice vápna křížnou střelou otevřel skóre - 0:1.

Ideye byl jediný nebezpečný muž na straně Baggies, v devatenácté minutě ostatně jen těsně minul tyčku Greenovy branky. Jenže góly dávali v první půli pouze hosté.

Na 2:0 zvýšil suverénně nejlepší střelec týmu Charlie Austin, který si počíhal na roh prodloužený Kranjćarem. Dvě minuty před odchodem do kabin pak daroval luxusní třígólový náskok QPR Bobby Zamora. Myhill potřetí kapituloval po překrásném obloučku z rohu šestnáctky.

Do druhé půle nastoupil Victor Anichebe a po 13 minutách na hřišti dal WBA šanci na zvrat. Berahinův centr usměrnil přesnou hlavičkou k tyčce - 1:3. Čtvrt hodiny před koncem mohli dokonce vyrovnat - Berahino ani Ideye však Greena nepřekonali.

V utkání nastoupil i známý bouřlivák Joey Barton, který se opět zamotal do červenokaretní situace. Tentokrát však byl v pozici mučedníka, když od Mulumbua dostal ošklivý loket. A nakonec právě Barton v nastaveném čase uzavřel skóre na konečných 1:4.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (6)

Přidat komentář
Infernoqt

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 Austin

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
MCFC_8

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele