16. kolo
13.12.2014 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Sunderland AFC - West Ham United 1:1

Jeden z těch snadno zapomenutelných zápasů se dnes odehrál na Stadium of Light, kde si domácí Sunderland rozdělil body s West Hamem. Oba góly padly již v první půli, druhé dějství potom divákům přinášelo už jenom utrpení...

První šanci utkání vytvořil Alex Song pro Jenkinsona již v šesté minutě, Pantilimon si tehdy při obráncově střele z těžšího úhlu nicméně věděl rady. To samé už neplatilo o události z 22. minuty, kdy však stanul v dosti nerovném souboji s Jordim Gómezem. Ten měl totiž výhodu pokutového kopu, když Tomkins ve vápně postrčil obratného Adama Johnsona.

Vedení Black Cats ovšem netrvalo příliš dlouho. Ještě před završením úvodní třetiny duelu Hammers zaskočili soupeře agresivním presinkem a z toho pramenila Downingova precizní, nízká rána ke vzdálenější tyči - 1:1. Ve zbytku poločasu už potom zaujal akorát Altidore svým úsměvným pokusem navázat na Larssonův centr z pravé strany.

Jak už bylo naznačeno výše, druhá část toho příliš nenabídla. V 65. minutě se snad akorát mohl Andy Carroll chytat za hlavu po Sakhově sklepnutí a vlastním nepřesném pokusu o lob přes Pantilimona. Na druhé straně Fletcher jednou mířil přímo do Adriána, zatímco o trochu víc vrásek na čele španělskému brankáři přibylo v 85. minutě při zajímavé ráně Wickhama.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
OnlyWHU

Po poctivém výkonu 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne s pokorou borci.0:2 Come on IRON'S

Reagovat
diastan

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
duloig

A poméé hammers!!Snáď si Sakho s Carrollom sadnú a budú úderná dvojka GL 0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele