6. kolo
27.09.2014 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sunderland AFC - Swansea City 0:0

Sunderland dál čeká na svou první výhru v sezoně a již podruhé v řadě přitom vyšel střelecky naprázdno. Dnes si v nepříliš záživném duchu připsal bezbrankovou remízu se Swansea, které takto netriumfovalo pro změnu třikrát po sobě...

Zápas, v němž si dva bývalí brankáři Arsenalu připsali čisté konto; zhruba tak by se dalo vzpomínat na dnešní duel mezi Sunderlandem a Swansea. Jinak se ale na nic moc odvolávat vpravdě nepůjde; obě strany nastoupily s osamoceným hrotovým útočníkem, kterému se v obou případech jen sotva dostávalo adekvátní podpory.

Zejména host Gomis se prakticky nepotkal s balonem, a když už ano, nestálo to za nic. Naopak domácí Black Cats alespoň do zápasu vstoupili s tím, že budou po většinu času kontrolovat míč i efektivně napadat soupeře. Nějaké ty (polo)šance si potom Sunderland vytvářel takřka výhradně ze standardních situací, kdy mu ale pozici notně komplikovalo Fabianského kralování vzdušnému prostoru.

První poločas tedy ukončila série rohových kopů pro SAFC jakožto jeho zdaleka nejzajímavější pasáž a ani do druhé části se nevstoupilo nijak raketově. Swansea si sice prostřednictvím Sigurdssona v 55. minutě konečně připsalo premiérovou střelu mezi tři tyče, navázat se mu už ale bůhvíjak nepovedlo. Teprve s příchodem Bonyho v 72. minutě se labutě zmohli na další střelecký pokus, leč tentokrát výrazně nepřesný.

Veškeré ofenzivní choutky čím dál aktivnějších Swans nicméně v 81. minutě definitivně utnulo vyloučení Rangela po druhé žluté kartě, po kterém se do pomyslného sedla opět vyhouplo nesmělé domácí mužstvo. Ani Fletcherova hlavička z dobré pozice (trestuhodně mířící mimo) ani Jordi Gómez se svou dalekonosnou ránou přímo doprostřed Fabianského svatyně už nicméně na bezbrankovém stavu nic nezměnili.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Infernoqt

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vanGomm

Swansea v PL 12 zápasů bez remízy,takže se to už začíná blížit.Tip X.

Reagovat
vanGomm

No a už jsou tam Matematické pravděpodobnosti nikdo neuteče.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele