19. kolo
28.12.2014 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Stoke City - West Bromwich Albion 2:0

Manažer West Bromwiche Alan Irvine před výkopem posledního utkání tohoto kalendářního roku přiznal, že se obává o své místo - a po dnešku snad aby se bál ještě intenzivněji. Jeho Baggies registrují již sedmou prohru v devíti zápasech, když odjíždějí z prázdnou i z Britannia Stadium...

Přitom Throstles ve skutečnosti nezačali vůbec zle. Vytáhlý Peter Crouch pro ně nebyl žádnou hrozbou, zatímco na opačném konci hřiště Brown Ideye pohrdal dokonce situací jeden na jednoho s Asmirem Begovićem.

Stoke se v úvodních pasážích zmohl akorát na Whelanovo volání po penaltě a v rámci celého poločasu se potom omezil pouze na Krkićovu nepřesnou koncovku po spolupráci s krajanem Muniesou.

Góly tedy začaly padat až po přestávce - a to bez prodlení. Již v 51. minutě Mame Diouf hravě zametl do sítě Pietersovu zpětnou přihrávku, načež Alan Irvine zanedlouho zareagoval dvojí snahou o oživení ofenzívy. Ani Berahino s Varelou nicméně kýženou změnu nepřinesli, když jedinou opravdovou možnost ke srovnání měl McAuley se svou střelou do brankové konstrukce.

Místo toho to byli domácí, kdo brzy rozhodli o svém vítězství, jakmile v 66. minutě Arnautović omylem nastřelil Dioufa a senegalský forvard pohotově zacílil do zpola odkryté brány.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele