35. kolo
02.05.2015 18:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Manchester United - West Bromwich Albion 0:1

Tři ligové prohry v řadě, navíc bez vstřeleného gólu - a dnes opět při více než 75% držení míče. Manchester United se sám dostává pod enormní tlak, který na něho vyvíjí aktuálně již jen čtyři body vzdálený Liverpool. Pulisův tým už má de facto jistou záchranu...

Pokud pomineme jaksi pomalou mezihru ManUtd, byl první poločas a v podstatě i celý zápas hlavně o Robinu Van Persiem a jeho zoufalé snaze otevřít skóre. Jednu Nizozemcovu střelu takto Myhill nepřesvědčivě vyrazil přímo k nohám váhajícího Younga, další Persieho ránu už brankář WBA uspokojivě zkrotil v náručí a napotřetí pro změnu útočník favorizovaného celku po šikovné výzvě Younga jen o chlup minul bližší tyč.

Úvodní část už West Bromwich dohrával ve větším klidu a neprosazoval se dále ani Van Persie, což platilo rovněž po obrátce, kdy se s ojedinělou šancí vytasil akorát Wayne Rooney. Hotový šok potom Red Devils přinesla 63. minuta, kdy Chris Brunt opřel svůj projektil z přímého kopu do volně postávajícího Olssona a De Gea byl bez šance na výraznou teč reagovat.

I navzdory velké (smolné) ráně, jakou utrpěli, se Rudí ďáblové ihned poté odrazili k solidní reakci a dvakrát se dožadovali penalty. Jakmile však rozhodčí po centru Valencii skutečně pískal ruku, na lepší časy pro favorita se neblýskalo - naopak, Van Persie ztroskotal na Myhillovi a bylo zle.

Následoval kratší tlak kulminující v ošklivě nepřesnou hlavičku McNaira, aby vzápětí Di María přispěchal se třemi nervózně zahozenými centry a vše potom završil Van Persie s ještě jednou ránou, kterou výborně zlikvidovala jeho dnešní nemesis jménem Boaz Myhill.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (23)

Přidat komentář
Infernoqt

3:0

Reagovat
PePiG7

3-0 Rooney,DiMaria,RvP

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme sa dostať opäť na víťaznú vlnu tip 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

... kdyz napises pouze 4:1, nikdo nepozna, ze jsi Slovak. Kluci slovensti, nic osobniho proti vam nemam, vazne ne, jen mi kurevsky leze na nervy kazdy negramota na EF. Jako kdyby tu nebylo dost speku od nasich, treba jako 'nesmysli' apod. Proc nam furt dokola kurvite jazyk? To nemate vlastni SK fotbalove stranky? Kdo je tady na slovenstinu zvedavy? On vam to asi nikdo nerekl, ale uz davno nejsme 'bratja' a fakt netusim, proc by tady mely byt slovenske nebo polske prispevky. CR a SR jsou dve rozdilne zeme, zrejme blizke a jsem za to rad, nicmene tu nejste doma. Prijedte na kafe, podivat se na Karlstejn atd. Kdyz uz mate potrebu se tady rozepsat, naucte se cesky. Snad jsem nikoho neurazil, UMYSLEM to urcite nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kamarade nevis o cem mluvis ...... Staraj sa radšej o seba a nie o druhych .... Nehas co ta nepali

Reagovat
smazaný uživatel

... ja presne vim, o cem pisu (na net-diskuzich se nemluvi, ale pise). Staram se presne o sebe a hasim, co me fakt kurevsky pali. Rad bych znovu zopakoval, ze vuci Slovakum, Nemcum i vsech nasim sousedum vubec nic nemam. Slovensko mam rad, ale jsme fakt dve rozdilne zeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi zhulenej, ne? spíš blbej...

Reagovat
smazaný uživatel

... ani jedno, docela urcite. Chtel bys tady nejak 'hloubeji' rozepsat, co presne se ti nezda? Treba i slusne, zvladnes-li to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta přezdívka je však nádherně pokrytecká... Ty vole, ale zrobit z toho takovou kauzu, co to máš za pózu? Radši se těhle pubertálních nesmyslů zbav, toto Tě bude na životě tak akorát omezovat a stejně hovno dokážeš

Reagovat
smazaný uživatel

... nick neres, Pride of London je to same, jako bych si za nick zvolil napr. Devil iksipsylon. Sam neziju v CR, nic proti cizincum nemam. Ta poza je jednoducha - pis sem cesky, nic vic, nic min. Netusim, jakou kauzu v tom vidis.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pardon keď ťa to nasralo ale rovnako ma neserie keď naši susedia chodia na naše stránky. V Česku mám rodinu a absolutne mi neprekáža keď sa niekto vyjadrí na našich stránkach a naopak. Ale keď to tak berieš tak tvoj názor rešpektujem. Neviem proste asi nemáš rád Slovákov ale tak v poriadku.

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu taky nemám rád vidláky slováky at si jdou diskutovat na slovenský stránky...

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

van persie

Reagovat
smazaný uživatel

to by ta lopata musela proměnit penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

LVG proste nemá na anglickú ligu.Prehrať po sebe 3 zápasy a s mužstvom čo má je hanba.

Reagovat
smazaný uživatel

co jste to dnes předvedli???? třetí zápas po sobě bez golu a to vám nepomohla ani penalta.

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
REPLIKATOR

LVG

Reagovat
MySch017

3 zápasy bez streleného gólu pri takom mužstve aké má LvG

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, taky umím říct hráčům.Držte balon a zkuste něco vymyslet.Tohle umí každý, ať jde LvG do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

metaforicky jsme hráli jako když dáte bezzubé babce do tlamy žvejku a ona jí zkouší rozkousat a nakonec se zakucká a chcípne ....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele