10. kolo
01.11.2014 16:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - Southampton FC 0:1

Spanilá jízda pokračuje. Southampton navazuje na fantastický vstup do sezóny a po výhře v Hullu je dosti suverénně na druhém místě tabulky. Na třetí Manchester City si i díky minele Jakupoviće a dokonalé střele Wanyamy vytvořil už pětibodový náskok, leč Citizens mají ještě zápas k dobru.

Tak jako tak, Saints zaznamenávají jednoznačně nejlepší start do Premier League v celé své historii. 22 bodů po deseti zápasech je něco, o čem po letním výprodeji nesnil ani ten největší optimista. Příchozí hráči se však jeví ještě lépe než odchozivší hvězdy a nyní to při pohledu na tabulku vypadá, že si jižané spolu s Chelsea "jedou vlastní ligu".

Zápas s Hullem rozhodla už třetí minuta a velká chyba v defenzivě domácích. Vinou zranění Harpera a McGregora nastoupil v brance až třetí gólman Eldin Jakupović, a byť minulý týden zachytal dobře, tentokrát to zpackal.

Dostal sice od Bradyho míč do obtížné a tísnivé pozice, to však není omluva pro jeho mizerný přízemní odkop přesně na nohu Victora Wanyamy. Bývalý záložník Celticu si nikterak nelámal hlavu a z 40 metrů okamžitě pálil - balón doplachtil přesně doprostřed branky

Fanoušci Southamptonu zpívali chorály "We’re going to win the league", lavička slavila o sto šest a Hull už se z otřesné výchozí pozice nedokázal vyhrabat. Dle manažera Steva Bruce dokonce byl jejich výkon "s přibývajícím časem horší a horší".

Hosté, kteří se s průměrem půl gólu na zápas pyšní nejnižším počtem obdržených gólů, byli skvěle disciplinovaní a soupeře vůbec k ničemu nepustili.

Naopak mohli udeřit sami. Smůlu měl po dalším zaváhání Jakupoviće Shane Long, naopak Steven Davis při snaze o skórování narazil na gólmanův skvělý zákrok. Velkou šanci po přihrávce Tadiće spálil taky střídající Saido Mané. Přes problémy v zakončení se tým Ronalda Koemana nemusí trápit, důležité tři body putují na konto Southamptonu.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (11)

Přidat komentář
scholes18

X

Reagovat
Infernoqt

no no, Hull se doma bude chtít otevřít a to by mohlo hrát do noty hostů, zkusme 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
eden_h

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
HullCity

Remízový zápas,nuda od obou týmů,hráči obou týmů dnes do útoku nic nevymysleli,ale Jakupovič se musel předvést,proto 0:1 pro hosty!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ale chytil dve tutovky...

Reagovat
HullCity

Jaký je rozdíl mezi 0:1 a 0:3?

Reagovat
smazaný uživatel

0 bodů, 2 góly

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele