37. kolo
12.05.2013 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Sunderland neuspěl a v úterý bude ze všech sil fandit Arsenalu

Další domácí remíza 1:1 a Sunderland je rázem opět největším favoritem na sestup hned po nejhůře postaveném Wiganu (zatím). Tentokrát šly Kočky jako první do vedení a nedohrávaly o deseti - tím spíš ale budou zklamané. Nyní je možné, že v závěrečném kole budou potřebovat bodovat na White Hart Lane, což by jistě nebylo příjemné břemeno...

Oba celky nešly do zápasu v úplné pohodě a podle toho to také vypadalo. Úvodní pasáže neoplývaly valnou kvalitou, přičemž na míči vypadali být o něco jistější hosté, kteří alespoň na rozdíl od soupeře nepostrádali kompletní kostru ofenzívy (leč Ramírez jistě také chyběl).

Nicméně Soton pořád neodboural problém s penetrací, a tak se nebezpečnější stranou přeci jen jevila být ta domácí, čistě brejkující. Rychlík N’Diaye se k prvnímu střeleckému pokusu tohoto duelu odhodlal po 27 minutách, aby akorát vytloukl soupeřovy bloky; na druhé straně zase Mignolet pohodlně lapil Lambertův projektil a počíhal si také na jinou Rodriguezovu vizitku.

Po přestávce už to bylo lepší, Sunderlandu dosti pomohlo střídání Connora Wickhama za McCleana. Mignolet sice pořád musel být ve střehu proti Rodriguezovi, jenže o úvodní branku zápasu se postaral domácí Bardsley. Ten si za asistence Johnsonova přenesení hry pomohl ještě Josem Hooiveldem, o něhož otřel svůj první letošní gólový projektil.

Jenže Sunderland pracně budované vedení neudržel ani deset minut: střídající Puncheon s Ward-Prowsem zaspolupracovali, aby srovnali už v 76. minutě. Prvně jmenovaný dorážel vlastní finiš po kolegově pobídce. Snaživého Lamberta pak vychytal Mignolet, takže nerozhodný stav vydržel až do konce a nijak nepotěšil všechny zúčastněné.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
vanGomm

Tip X.Je to pouze tip.Ovšem při pohledu na tabulku být podobné utkání v Itálii,tak je tam na remízu 1,40 - 1,70,jak jsme ostatně v posledních kolech zvykem.

Reagovat
vanGomm

jak je

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele