32. kolo
27.03.2010 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

West Ham definitivně namočen do sestupových bojů - po prohře se Stoke je na tom stejně jako Hull

West Ham si opravdu zahrává. Jelikož Hull obral o všechny body Fulham, jeho dnešní prohra se Stokem znamená, že už na sestupové příčky nemá žádný náskok. Jeho jedinou výhodou je lepší skóre, které však v souvislosti se šesti po sobě jdoucími porážkami nemusí ve finále o ničem rozhodovat.

O tom, že ani dnes nebudou hrát Kladiváři úplně v pohodě, svědčily už jen úvodní minuty zápasu. Jen do první čtvrthodinky se s nadějnou ranou vtěsnal Lawrence, kterého pak dvěma slepenými pokusy doplnil Faye. Ještě než se WHU před přestávkou konečně probralo, zahrozil navíc Higginbotham, jehož hlavičce k ideálním parametrům příliš nechybělo. Druhá třetina utkání už potom patřila opravdu výhradně Hammers. Nejprve se Carlton Cole ještě ne a ne rozhoupat k zakončení, takže mu míč v dobré příležitosti zpod kopaček uloupil mrštný Sorensen. Později už ale tentýž útočník dánského golmana prověřil, i když jen střelou doprostřed branky.

Klidnou půlhodinku Kladivářů, během níž ještě nebezpečně pálil třeba Parker, potom vystřídala závěrečná hektická pasáž. A to proto, že v 69. minutě nedokázala hned dvojice domácích zadáků odzbrojit silného Fullera, který pak zblízka Greena hladce prostřelil. Pak logicky nastal drtivý tlak Hammers, kteří dnes prostě potřebovali bodovat. Jenže když už si Jon Spector pohrál se dvěma soupeři a překonal i Sorensena, míč proskotačil jen těsně vedle tyčky. V nastaveném čase pak ještě americký bek vyzval ke skórování Carltona Colea, jeho hlavičkový pokus ale horní roh protivníkovy svatyně o chlup minul.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dal bych čistou nulu.

Reagovat
smazaný uživatel

X2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele