4. kolo
29.08.2009 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Blackburn Rovers - West Ham United 0:0

Nezáživné utkání v Blackburnu, kdy po prvním poločase začali hrát více do útoku domácí, skončilo zaslouženě bezbrankovou remízou. West Ham po přestávce ztratil ofenzivní nit a o bod se tak musel strachovat.

První šanci vytvořil po osmi minutách Jimenez pro Colea, ten ale z patnácti metrů zapomněl dát pokusu sílu i přesnost. O poznání větší možnost měl na druhé straně po přímém kopu Roberts, z pár kroků ale hlavičkoval mimo tři tyče. Úvod zápasu byl chaotický, Kladiváři se ale přeci jen snažili o získání převahy.

O střelbu se pokoušel především Carlton Cole. Po čtvrthodince střílel zpoza vápna a nebezpečnou střelu musel blokovat Pedersen. Po pěti minutách střílel z malého vápna, branku ale přestřelil. Více než brankáři se proti střelám stavili samotní hráči, mnoho střel s náznakem gólových preferencí tak k brankám často ani nedoletělo. Především koncentrované obrany tak rozhodly o bezbrankové remíze v poločase, i když v poslední minutě neměla od gólu daleko střela domácího Pedersena.

Druhý poločas mnoho zlepšení nepřinesl. Gólových příležitostí si diváci mnoho neužili, ofenzivní hra totiž postrádala jakoukoliv zajímavou překvapivou myšlenku. Jediné pozitivum tak nesla zvýšená aktivita domácích. Využít ji mohl dvakrát brzy po sobě Dunn. V sedmdesáté minutě střílel z dvaceti metrů mimo, dvě minuty poté už zpoza vápna branku trefil, ale mířil přesně do míst, kde stál připravený Green.

V samotném závěru domácí chtěli dát gól, což ale šlo těžko, když je skvěle bránící West Ham nepustil k jediné zajímavější šanci. Když v samotném závěru nedokázal Dyer obehrát Sambu, bylo jasné, že dnes gól diváci neuvidí.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com, soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady to bude 0:0

Reagovat
Tomtaf

2:1

Reagovat
Lahvac-CZ

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele