4. kolo
13.09.2008 16:00 CET
3 : 2
(2:2)

Reportáž

West Bromwich Albion - West Ham United 3:2

Nováček Premier League v tomto kole přivítal na svém trávníku tým West Hamu. Domácí chtěli již konečně naplno bodovat a odpoutat se tak z úplného dna ligové tabulky. Naproti tomu West Ham doufal, že naváže na solidní výsledky z předchozích zápasů. Proto se dal od tohoto utkání očekávat velice vyrovnaný zápas.

Velkým překvapením proto bylo, když domácí otevřeli skóre již ve 2. minutě, to se trefil Morrison. Je ovšem nutné dodat, že gólu mohl brankář Green zabránit. Ledová sprcha v podobě rychlé branky uvrhla hostující celek do zmatků. Jako blesk z čistého nebe proto přišla vyrovnávací branka z 28. minuty, kdy závaru před domácí brankou, který vznikl po rohovém kopu, dokázal využít Noble. Tento moment vrátil West Ham do hry a dal vznikout tlaku, který přinesl své ovoce již záhy – v 35. minutě se hosté dokonce ujali vedení po střele Neilla, který střelou z bezprostřední blízkosti nedal domácímu gólmanovi šanci. Domácí ale odpověděli hned po dvou minutách, kdy rozhodčí nesprávně nařídil penaltu, ke které se postavil český útočník ve službách Bromwiche Roman Bednář a svou šanci bezezbytku využil. První poločas tak přinesl zajímavý fotbal a smírný výsledek.

V druhé půli zápas ztratil tempo a jedinou velkou šanci si dokázal vypracovat opět český střelec, ale jeho pokus tentokrát Green zneškodnil. Po této šanci hra přešla hlavně do středu pole, kde se hrálo až do 83. minuty, kdy chyby obránců West Hamu dokázal využít Brunt, který z těžké pozice stanovil na konečných 3:2. Naproti očekávání tak byl k vidění pěkný zápas a nadpůměrných pět gólů.

Autor: Tomáš Starý / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

we WEST HAMU nemají trenerá i to se projeví tip 2 :0

Reagovat
smazaný uživatel

west podlehne poslednimu wba 2:1

Reagovat
Devil

Kladivari vydrou bod.

tip.-1:1

Reagovat
smazaný uživatel

verim w.b.a 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo Ashtonovi?

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Bednář...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele