1. kolo
16.08.2008 16:00 CET
3 : 1
(3:0)

Reportáž

Bolton Wanderers - Stoke City 3:1

S tak tvrdým vstupem do nové prvoligové sezóny vedení Stoke určitě nepočítalo. Pro start přijatelný Bolton předvedl skvělý výkon a už po poločase vedl o tři branky. V závěru utkání dokázal alespoň snížit na konečných 3:1 Fueller.

Před sezónou se v souvislosti s Boltonem skloňovala především špatná ofenzíva. Po prvním poločase utkání se Stoke ale určitě každý změnil názor. Namotivovaný nováček přijel do Reebok Stadium s touhou vyhrát, jenže už po pár minutách o ní přišel, jelikož Wanderers mu v rozmezí jedenácti minut vstřelil tři branky a bylo po utkání.

Tu první měl na svědomí v 34. minutě obránce Grétar Steinsson. Islandský reprezentant míč napálil v pravém rohu pokutového území a nádhernou volejí trefil levou šibenici Sörensovy brány. Ten ještě netušil, že to je teprve začátek. Nedůrazná obrana Stoke se dopustila velké chyby o sedm minut později. Kevin Davies vyhrál hlavičkový souboj hned se dvěma zadáky a přesně mířenou ranou rozvlnil síť.

Když už si hostující hráči mysleli, že v prvním poločase se jim už nemůže nic stát, přišel pro ně velmi nepříjemný okamžik. Po standardní situace Joye O’Briena se prosadil hlavou hned ve svém prvním zápase Johan Elmander. Stoke tak v prvním poločase dostali tvrdou lekci o životě v Premier League.

Po změně stran už hosté přeci jen trochu hru vyrovnali, i přesto je ale musel několikrát zachraňovat až gólman Sörensen, kterému znepříjemňoval život aktivní a prvním gólem nabuzený Johan Elmander. Bolton byl po celý zápas jasně lepší, Stoke se alespoň nakonec dočkalo čestného úspěchu v podobě vstřelené branky. Po centru Dickinsona hlavou snížil na konečných 3:1 Ricardo Fueller. Wanderers tak může mrzet, že přišli o čisté konto v samotném závěru zápasu.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

oba tymy maji ambici udrzet se tady to bude remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton to zvládne z přehledem 2 0

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton v pohode vyhra 1:0

Reagovat
Devil

Jsem zvedav na novacka...tip.-1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke bude jediny novacek, ktery se zachrani a hned na uvod nasmeruje Bolton k sestupu... Takze podle mne je to vitezstvi hostu :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton vede po prvním poločasu už 3:0 A to zaslúžene

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele