30. kolo
15.03.2008 16:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Debutant Sears zařídil West Hamu vítězství

Po třech porážkách 0:4 West Ham konečně zabral. S řádně prořídlým kádrem vybojoval vítězství nad Blackburnem i přesto, že po gólu Santa Cruze musel stav utkání otáčet.

Rovers se na Upton Parku nikdy moc nedařilo, ale dnes to chtěli zlomit. Začali na jedničku. Po devatenácti minutách hry se prosadil kanonýr Roque Santa Cruz, jenž tentokrát čekal na další gól poměrně dlouho – celkem pět zápasů. Paraguayský reprezentant využil povedeného centru Pedersena a hlavou poslal míč za záda bezmocného Greena.

Dnešní utkání nabídlo atraktivní podívanou plnou šancí. Solanovu dělovku z přímého kopu sice brankář Friedel ještě dokázal vyrazit, v 39. minutě už ale musel tahat míč ze své sítě. Dlouhého nákopu gólmana Greena využil útočník Dean Ashton, který nejprve obešel obránce Sambu a potom levačkou překonal i Friedela.

Ve druhé půli se snad žádný z přihlížejících diváků nemohl nudit, jelikož šance střídala šanci. Na gól se ovšem čekalo poměrně dlouho. Deset minut před koncem normální hrací doby podruhé udeřil West Ham. Na svou premiéru určitě jen tak nezapomene mladíček Sears. Tomu stačilo pouhých pět minut na hřišti a stal se hrdinou. Sice nadvakrát, ale brankáře Friedela překonal. Blackburn se snažil o vyrovnání, nejblíže byl Jason Roberts, avšak s jeho střelou si poradil gólman Green, a proto Blackburn odjíždí s prohrou 1:2.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Westham ich da aspon o dva golz "

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn

Reagovat
smazaný uživatel

W.H.U. mají nejvyšší čas začít zase bodovat, poslední dobou to byla velká bída. Ale Blackburn je protivník k pohledání. Tip 1:1.

Reagovat
Devil

West Ham si bude snazit napravit reputaci z poslednich trech utkani , ale Blackburn hraje o pohary a do Upton Parku si prijede minimalne pro 1 bod. tip.-1:1

Reagovat
smazaný uživatel

jjj,remíza jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

tak kladivářům to konečně vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

W.H.U. touto výhrou odvrátili nepříznivoé období, kdy projeli všechno co se dalo. Myslím, že to přišlo v pravý čas, v Upton Parku se určitě slavilo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele