16. kolo
09.12.2007 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Blackburn Rovers - West Ham United 0:1

Od zápasu Blackburnu s West Hamem se dala očekávat vyrovnaná, taktická bitva. Oba celky se pohybují ve středu tabulky na devátém, respektive desátém místě. Předpovědi nezklamaly a zápas se proměnil v bitvu která měla k pěknému fotbalu daleko.

Během prví půle nejen, že nepadla branka, ale dokonce si ani jeden tým nebyl s to si vypracovat žádnou slibnou šanci. Do druhého poločasu naskočily oba celky ofenzivněji naladěny. West Ham se dokonce uchýlil ke střídání, které se zanedlouho ukázalo být klíčovým. Do hry totiž naskočil Ashton, který se po pár minutách na hřišti trefil do sítě Blackburnu a poslal tak svůj tým v 52. minutě do vedení. Tento gól přinesl hře velké oživení. Domácí celek se snažil za každou cenu vyrovnat, což se kvůli skvěle chytajícímu brankáři hostujících Greenovi a kvůli naprosté impotenci domácích útočníků nepovedlo. Tato taktická bitva tak skončila hubenou výhrou West Hamu, přestože byl domácí celek mírně favorizován.

Autor: Tomáš Starý / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Devil

2:1 nebo 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Mírně favorizuji domácí Rovers, tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Fešáci z W.H.U. překvapili !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele