Přátelské zápasy - mezistátní Přátelské zápasy - mezistátní

10.09.2023 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Patrizio Stronati v souboji s Ádámem Langem (© AFP)

Češi opět nerozhodně, s Maďary srovnala krok sešívaná spolupráce

Čeští fotbalisté remizovali v přátelském utkání hraném v Puskás Areně, dějišti pro ně úspěšného osmifinálového klání mistrovství Evropy 2020 proti Nizozemsku, s Maďarskem 1:1. Základní sestava českého týmu doznala v porovnání s duelem proti Albánii hned devíti změn, na což hráči zareagovali zvýšenou aktivitou. Jejich snažení výrazně zkomplikovala branka Rolanda Sallaie zkraje druhé půle, domácí si nicméně pro výhru nedošli, jelikož po perfektní práci Mojmíra Chytila vyrovnal svým prvním gólem za národní tým jeho spoluhráč z pražské Slavie Václav Jurečka.

Svěřenci Jaroslava Šilhavého, ale také samotný trenér národního týmu, se museli po zpackaném zápase proti Albánii potýkat s kritikou. K remíze s balkánským celkem přispěl již třetí kvalifikační trefou Václav Černý, právě křídelník Wolfsburgu však utkání překvapivě nedohrál, což spolu s dalšími kroky českého kouče vzbudilo řadu vášnivých debat. Reprezentace si chtěla spravit náladu v obměněné sestavě proti Maďarsku, které od loňské zářijové porážky s Itálií nenašlo přemožitele.

Češi se v úvodu prezentovali vysokým napadáním, jež dělalo domácím potíže. Po získání míče se k dobrému centru dostal Tomáš Souček, s jeho nabídkou ovšem nenaložil dobře Adam Hložek. Na druhé straně výrazně zahrozil Barnabás Varga, z úhlu uvnitř malého vápna ale trefil jen připravenou nohu Jindřicha Staňka. Ve vyrovnané první půli mohl otevřít skóre před odehranou půlhodinou Chytil, zakončení z dobré pozice však postrádalo razanci. Prudkou ránu naopak z dálky vypustil Attila Szalai a pořádně protáhl k pravé tyči letícího Staňka. Když se z následného rohu po vydařeném signálu neprosadil hlavou tečující Sallai, odcházelo se do šaten za bezgólového stavu.

Po změně stran se aktivně projevoval herně nevytížený Hložek. Po jedné jeho akci pálil z otočky Jurečka, zasáhl však jen reklamní banner vedle pravé tyče. Ke změně skóre tak došlo až po akci Maďarů. Milos Kerkez rychle rozehrál aut, sklepnutý míč následně poslal do vápna na nabíhajícího Sallaie, jenž jej přes nedobře bránícího Patrizia Stronatiho napálil do sítě. Odpověď českého národního týmu přišla v 63. minutě, kdy si pas Tomáše Holeše našel důrazný Chytil, který před vyběhnutým gólmanem poslal hlavičkou míč k volnému Jurečkovi, jenž se ranou do prázdné brány nemýlil. Trefa útočníka Slavie povzbudila do závěrečných minut defenzivu týmu se lvíčkem na prsou, která byla nejvíce v ohrožení při přímém kopu Dominika Szoboszlaie, hráč Liverpoolu ale ve velké šanci minul.

Remíza tak znamenala prodloužení maďarské neporazitelnosti trvající od začátku kalendářního roku. Český tým bude potřebovat ještě lepší výkon 12. října, kdy zamíří ke klíčovému kvalifikačnímu duelu do Albánie. Domácí celek o dva dny později přivítá Srbsko.

Autor: Livesport.cz / Dominik Souček

Komentáře (523)

Přidat komentář
ratusek

Doufám, že Souček dostane 90 minut, protože určitě bude chtít hrát

Reagovat
Puskas

Masopust za Černého a možná bude chtít rozehrát Zimu. Jinak změny moc nečekám.

Reagovat
Rimmer77

Doufám že k němu ještě hodí toho klauna Krále tomu bych dal tenhle zápas za trest. Hlavně ať toho strejdu nenapadne dát do tohoto zápasu někoho od nás a jestli jo doufám že to odehrajou na půl plynu, nepotřebujeme zraněný a unavený z takového sranda zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

V přátelském utkání, kde o nic nejde, napravovat dojem… Horší ale je, že ti šašci kolem repre k tomu tak fakt přistoupí…

Reagovat
Lemond Laws

Tam ukopem 0:1 se štěstím a Franco řekne, že skupina dostala nový náboj

Reagovat
ratusek

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Čenda

Reagovat
Cotton

Reagovat
Martin9719

Jasně. Už vidím jak si je tam Szoboszlai bude vodit.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
sound la

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nemá co napravovat. Takdy klidně může zkoušet nové hráče, rozestavní,... a klidně rupnout. Nikdo mu to vyčítat nebude.

Reagovat
VP85

Přesně tak. I kdybychom vyhráli 3:0, tu ztrátu z kvalifikace to nesmaže.

Reagovat
romeo351

Reagovat
Sosi

ještě že tam je to "zkusí"...

Reagovat
zorz767

Já bych dal k repre Svědíka. Ze Slovácka už se stejně nemá v rámci ČR moc kam posunout. Navíc se o něm říká, že ne moc rád zapracovává mladé hráče, proto má tak starý tým, který ale funguje. Repre by mu mohla sedět, tam může dělat s hotovými fotbalisty.

Reagovat
mistr129

No pro něj by byl docela šok, že z celé zálohy a útoku je Souček nejstarší, když na Slovácku by tahal brány

Reagovat
oli9

Spíš by ho jeblo jak by přijeli na sraz.. V jaké kondicce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Man__United

Nemyslím že jak Svědík nebo Trpišovsky jsou trenéři pro reprezentaci, podle mě jsou to trenéři co chtějí být každý den v práci

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
oli9

Viděl si někdy Svedikuv trnung nwpi přípravu? Mu by hráči z klubu přijeli na sraz a ho by jeblo, jak nejsou připraveni atd. A ten jeho dril by půlka nevydržela

Nadruhou stranu on by neměl problém posadit například Suka, Krejčího nebo Coufala kdyby se v tréningu jevil někdo líp

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
naheCZ

Čekám rotaci (samozřejmě až na Součka) tak, aby si všichni na srazu zahráli. Takže 4:1

Reagovat
mistr129

a lidi, kteří tady píšou, že to je pouťák a není co napravovat, zaspmaují diskuzi nadávkami

Reagovat
772jozef

jediný zápas spomedzi repre pauzy ktorý má láka pozrieť ,,, ale už nech máme nazad PL

Reagovat
Salfovic

Maďaři nám zatlačí oči.

Reagovat
Kepy_FCB

a prdy

Reagovat
Pablos

5:1

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
St. Pauli

Hajrá!

Reagovat
Pablos

Tak ale ono je to spíš přání... já věřím, že oni jsou fakt schopný se hecnout (trapně po Albánii) na přáták víc a vyhrát tam i.

Reagovat
Pablos

*přátelák

Reagovat
bartes

tvl. Masopust, Stronati, Zelený to je zase sestava vhodná na zkoušení

Tady mají hrát hráči jako Vitík, Jurásci, Bucha, Kalvach, Šulc, Kušej, Červ, Christian Frýdek, atd

Reagovat
Puskas

Stronati nastoupí tutově, třeba jen jako střídající, vzhledem k soupeři.

Reagovat
bartes

jo, protože si můžou navzájem maďarsky nadávat

Reagovat
mistr129

Proč by měl hrát Červ nebo Frýdek a ne Masopust se Zeleným, to tedy nechápu

Reagovat
bartes

To je úplně stejné jako se Šilhavým. Je to příprava, Červ i Frýdek patří k tomu lepšímu, co běhá na našich trávnících, jsou mladí a zaslouží si možnost se ukázat a ukázat Šilhavému nové možnosti hry. Masopusta a Zeleného Šilhavý zná, ví, co od nich má čekat, navíc jim je 30 a nemají kam tým posunout.

Nejhorší na tom je to jeho myšlení. Místo vyzkoušení nových variant on bude napravovat dojem po Albánii v přípravném zápase, ve kterém jde o hovno, takže bude chtít dát možná to nejlepší na plac, aby se vyhrálo a riskovat zranění některých opor.

Reagovat
mistr129

Hele zrovna v tomhle mě Šilhavý taky sere, jak to netočí a nechává hrát hráče se zraněním atd. Jen si nemyslím, že zrovna Červ a Frýdek jsou nějakou variantou pro repre, když se zraní lidi ze základu.

Zeleného sice zná, ale třeba by si ho mohl vyzkoušet v nějaém systému, vždyť v repre neodehrál ani 500 minut - to bychom tam během roku protočili celou naší ligu, kdyby každý, kdo už něco odehraje, měl vypadnout z možností pro přátelák

Reagovat
bartes

zase tolik těch hráčů není. V naší lize je jich možná 20. Proto jsem vybíral jen ze Slávie, Sparty, Plzně a z ostatních týmů jen ty, kteří mě zaujali, když jsem je viděl naživo + jsem vybíral jen mladší hráče, kteří se už nevejdou do 21, ale nedostávají šanci v dospělé repre. Tohle je z ligy, další 11 by mohla být někde v cizině.

Všichni si stěžují, že těch zápasů je čím dál více a hráči nestíhají regenerovat. A když mají možnost pošetřit hráče, tak Šilhavý je tam dá znova.

Reagovat
smazaný uživatel

Maso se Zeleneým můžou být přínosem ještě tři roky, tedy až do MS, Zelený toho tolik neodehrál za repre a Masopust minuty má, ale ne jako obránce (předpokládám, že nastoupí místo Coufala). S mladými českými hráči je docela potíž, třeba Hložek je nej talent českého fotbalu, za repre hraje třetím rokem a ještě jsme od něj neviděli pořádný výkon, pak se každý sraz v komentářích objevují jména typu Matoušek, Karabec, Ševčík atd., kteří ještě nemají stabilní výkonnost a když už ji mají, tak stojí za ho*no. Zároveň je fajn podívat se na Slavii, kolik Hronků, Filů atd. vychází na jednoho Juráska, většina těchto talentů zapadne v 25 letech do průměru ligy.

Já bych v reprezentaci chtěl co nejvíc mladých hráčů a klidně ať je Šilhavka vezme bez úmyslu zařadit je do sestavy, jen aby je viděl a ti hráči viděli budoucnost a to, že je sleduje a můžou se tam dostat. Ale zároveň bych nodepisoval hráče, kterým je 30 a pod.jen kvůli věku a jen abychom dostali do týmu mladší, kteří ale jejich výkonnost nemají. Jardu můžeš tepat za milion věcí, nakopávanou v Moldavsku místo kombinačního fotbalu, střídání, neverending Souček story, stupidní střídání, hráči mimo pozice, absence kreativních hráčů v záloze (tady by minimálně Bucha být měl, podobně ) pro alespoň pro koncovky vyrovnaných zápasů, ale argumentace 11 imaginárními hráči mě teda pobavila.

Reagovat
smazaný uživatel

*podobně Šulc ukazuje stabilnější a dobrou výkonnost.

Reagovat
bartes

jakých imaginárních? Vždyť jsou živí a můžou někam repre posunout. Na různé zkoušení hráčů jako je Zelený je tady liga národů.

Příprava je tady od toho, aby se vyzkoušeli noví hráči, kteří by mohli nastoupit do budoucna. Navíc ta pozvánka pro ně bude další impuls na sobě pracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

,,Další 11 by mohla být někde v cizině." Můžeš je vyjmenovat?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Pablos

Reagovat
Hasan Šáš

Kalvach

Reagovat
Losinho

1:0

Reagovat
meliooo

Ta obraná čtyřka vypadá přímo hrůzostrašně. Franco, kromě toho, že mu chybí charisma, taktické znalosti a cit pro střídání, tak ještě k tomu ani neumí vybrat nejlepší možný hráče a radši nominuje svoje oblíbence. Jak je možný, že je v repre kopyto Stronati, místo Vitíka nebo Vlčka? Proč v přáteláku nevyzkouší ve formě hrajícího Zmrzlého, což je spolu s Juráskem v podstatě jedinej použitelnej levonohej krajní obránce/wingback? Proč nevyzkouší ve formě hrajícího Buchu, navíc, když naší záloze zoufale chybí kreativita... Máme nejkvalitnější kádr od Eura 2008, bohužel ho ale vede nekompetentní tragéd.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Vitík a Bucha tam měli jednoznačně bejt

Reagovat
Marisic

Buchu ignoruje podle mě zcela programově kvůli Buchově odchodu ze Slavie, jinak si to vysvětlit neumim. Doma zůstal třeba ještě nepochopitelně Gabriel. Zmrzlýho měl určitě vyzkoušet taky, zvlášť když Zelený má slabší formu a Provod beztak není lwb.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Vinci

Jaky vylepšit dojem? Je to posranej pratelak, tak klidně ať vyhrajou 15:0 ale dojem ze zápasu proti Albánii to určitě nevylepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je luxusný štadión. Posledné finále europskej ligy bolo pre mna aj vdaka dejisku jedno z top za posledne roky.

Reagovat
Elmas

1:2

Reagovat
Akinfeev

V posledních pěti letech se Češi v přátelácích nikdy něják nenamáhali a nebude tomu jinak ani zítra (Sev.Irsko,Rusko, Nigérie)

2:1

Reagovat
DieFohlenBMG

(Kuvajt)

Reagovat
Pablos

(Austrálie)

Reagovat
dondinho

Když jsem viděl v TV toho aroganta Fouska, jak byl dotčený že se někdo opovážil kritizovat Franca za ty jeho geniální tahy, tak je jasný že se pojede takhle dál...příště v Albánii přijde bohužel ostuda

Reagovat
Pablos

Ten kokot se ho zastal ještě jo ?

Reagovat
Man__United

Řekl doslova že nebudou brát názory PSEUDOEXPERTŮ

Reagovat
Greny

jako fakt? Ten ať už táhne taky do pici nebo do UEFA .. ten měl taky plnou hubu keců a skutek utek

Reagovat
Man__United

Včera to tak říkal v Brankách na ČT

Reagovat
Pablos

Tvl to je zase strašně sympatická klasika... NIKDY opravdu NIKDY nepříjmout žádnou kritiku a ještě se urazit ....achjooo, tohle už mě nebaví.

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
OTASi

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A Šilhavý si ještě přisadil, že na ten zápas koukali zpětně a stojí si za svými rozhodnutími a nic by neudělali jinak

Reagovat
Pablos

To už je šaráda normálně, takový hřebíky do rakve ještě zbylým fanouškům repre

Reagovat
Sigma Olomouc

to je naschvál

Reagovat
Puskas

S takovým trollingem by se neztratil ani tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Moshe Dajan

to už je trošku přes čáru, ne?

Reagovat
Kiss Me Polka!

když začal o tom, že ho to zpětne sledování ještě víc zatvrdilo, že měl pravdu, tak jsem měl chuť po něm hodit botu

Reagovat
St. Pauli

Aaaa, pan je muslim.

Reagovat
Kepy_FCB

hrozný paka

Reagovat
St. Pauli

Me by jen zajimalo, jak by se to treba nyni vyvijelo, kdyby byl byval byl predsedou zvolen Poborsky nebo Smica. #kdybyrealita

Reagovat
Greny

Me někdo vysvětlete proč už Cvancara není zpatky v klubu když má zdravotní problémy??

Je to pratelak tak ho pošlu do klubu ať je na ligu ok..

Reagovat
Pablos

Je to přátelák, ale jak i sám Franco řekl, tak to vůbec jako přátelské utkání nevnímá... prostě klasika dojebal to v kvalifikaci, tak teď nutně potřebuje všechno co může, aby přece napravil dojem a lidi otočili, jak je repre super pod ním. Věřím že mu tyhle sračky jedou v hlavě

Reagovat
Greny

je to možný že je teď pod tlakem potřebuje uhrát v Maďarsku výhru nebo remízu aby mohl říci ztrátu proti Albánii jsme napravili, podivejte se jak Maďaři hrají a proti jakým soupeřům a my jsme neprohráli u nich.

Fousek se přidá a jede se dál.

Ale zajímalo by mě zda by byl v klidu kdyby to byl nějaký propadák dneska třeba 3:0

Reagovat
Pablos

Tak to se kdyžtak připraví věta, protočili jsme sestavu a hráči to nezvládli podle našich představ, zkoušeli jsme trošku jiný styl, než normálně hrajeme, protože je to jen přátelské utkání

Reagovat
Nadržený šimpanz

Nejlepší by byla tak prohra 0:5, a pak nepostup na EURO. Aspoň by se vedení svazu rozsvítílo

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení svazu je Fousek

Reagovat
Rudy

heh, co takhle vypilovat styl, co normalne hrajeme, k dokonalosti? Nebo je to uplna blbost?

Reagovat
Pablos

tak to byla jen narážka na to, že se obhájí jakkoliv vždy

Reagovat
mistr129

Reagovat
Rimmer77

Kvůli těmhle dvěma klaunum strejc s fousacem si přeju debakl od maďarů a odvolání strejce. Může jít pak trénovat Jablonec tam za chvíli nebude trenér

Reagovat
Pablos

já bohužel taky... něco jako proti Rusku s Jarolímem... kdy jsem si normálně přál, ať nám dají další a další gól a ať už táhne. Ale samozřejmě ani tady by se po tom debaklu neodvolávalo ještě

Reagovat
oli9

A ty si myslíš že debakl v pdatelaku neco změní? To by se nesměli dostat na euro... Já bych mi tento cyklus ještě nechal i když bych si také přál změnu.. Nevidím nikoho koho bych chtěl u repre

Reagovat
DieFohlenBMG

Priske

Reagovat
ACSeRw!n

zapomen

Reagovat
DieFohlenBMG

Zabili by se dvě mouchy jednou ranou

Reagovat
smazaný uživatel

Asistent Trpiš?

Reagovat
oli9

Za mě super soupeř Maďarsko podobná úroveň s našima, kvalitní příprava a necestuje se nikam do hajzlu..

Určitě neměnit celou sestavu já vych se tam nebál nechat Pavlenku, Krejčího, Černého i Holeše.. Cvancara prý zraněný .. Zbytek asi protocit

Reagovat
Kepy_FCB

Právě začíná finále MS basketbal muži SRBSKO - německo, pome bratři

Reagovat
Pablos

No nevim, proč by měli být Němci bratři vyloženě... ale budiž, Německo do toho tedy

Reagovat
eleven11

Reagovat
Igner Farnsworth

Tak kulturně, historicky i geneticky jsme si s nimi blíž, lets goo blond brothres

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
sound la

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Cotton

Reagovat
Rothbard

Pěkně jsi mu naložil a Němci ve finále pak těm jeho bratrům.

Reagovat
Neon

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
romeo351

Reagovat
andrew96

Nakonec si to zlato nevybrečeli.

Reagovat
ramm+

Koukám, že vítači tady s masivní podporou..

Reagovat
ACSeRw!n

5:0

Reagovat
St. Pauli

Doufam, ze dneska v zakladu nastoupi Vitik s Vlckem. A alespon z lavky Bucha se Sulcem.

Reagovat
Pablos

Nabízí se to, Franco není žádná konzerva

Reagovat
didosh

Reagovat
DieFohlenBMG

Vlček dneska nastoupil v základu no

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ja si myslim, ze se na hriste podiva i Gabriel, ale spis az jako stridajici hrac.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Doufál, že Šilhavý nasadí B-tým a pošetří hráče jako je Coufal, Souček apod. Dnešek není žádný zápas o důvěru fanouška. Vyhrát měl Jarda v kvalifikaci o Euro, tady v přáteláku musí dostat šanci jiní a klidně prohrát, je to úplně jedno, je to přátelák. Teda omlouvám se Jardovi, tohle je snad jediné u čeho si dupl, není to přátelák, ale přípravné utkání Šilhavý ven

Reagovat
Man__United

Staněk - Zima, Brabec, Stronati - Masopust, Souček, M. Sadílek, Zelený - Jurečka, Chytil, Hložek.

Jarda nezklamal Souček hraje

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Potrebujem na hristi lidr, proto hraje Braba i Suk. Jurecku potrebujem rozehrat do Slavie. Spokojenost.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
ACSeRw!n

Maso

Reagovat
St. Pauli

Ja kdyz vidim tu obranu, tak je to hendikep. Za barak.

Reagovat
Pablos

Jurečka ...úkol zněl prostě jasně, rozehrát ho Slávii

Reagovat
HorajzmAmmann

však jsem ti psal že je dobrej vole Základ repre koukej

Reagovat
Pablos

uznávám, na tohle nemám patrony už

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Pablos

Takže co jsme si to jsme ty ?

Reagovat
Pablos

si

Reagovat
Blasphemer

Souček základ

Reagovat
Infeld Prácheňský

To že je v základu se dalo čekat, důležitý bude vidět, jestli se Franco odhodlá ho sundat včas

Reagovat
St. Pauli

Videl bych to nejdrive na ctvrtou minutu nastaveni druhe pule.

Reagovat
Miguel19

Proč by jo stahoval. On už v klubu moc hrát nebude, tak sil bude dost.

Reagovat
Edgar Davids

masopuste, tys byl vzdycky kokot

Reagovat
Kaspar

Prevzal blitz prokleti po Petru Cechovi

Reagovat
10adam

To je z HIMYM, ale hrál tam Hurley z Lost, že?

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pratelak hrajou (skoro)tricatnici Stronati, Brabec, Maso, Zeleny, Jurecka.

Proc.

Reagovat
St. Pauli

Musi se zabehnout s vidinou nekolika cyklu pred sebou. Jednou to na nich muze stat!

Reagovat
Greny

Protože je nominoval

Reagovat
Rothbard

Jurečka z křídla?

Reagovat
St. Pauli

No a Hlozan bude neviditelny na druhym. Hrajeme sice trojzubec, ale jediny Chytil tam neco mozna mozna ukope. To i kdyby trenoval Poseidon Vltavy, tak v tom bude mensi chaozzz.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Cenim poslední větu

Reagovat
Rothbard

I přes vodopády utrpení české repre, Šilhavý trénuje dál, mičuda se točí a točí.

Reagovat
pobody's nerfect

Gól nepadá, padá, padá, bolí nás oči.

Reagovat
Rothbard

Hlava se českému fanouškovi točí.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Kaspar

Nastesti se v pratelacich da vyzkouset tolik novych hracu aby se videlo s kym se da do budoucna pocitat

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Rothbard

Šilhavý souhlasí. Je to stratég.

Reagovat
Greny

První poločas : výhra Maďarska ? Pak mám obavu že to prostřídáním.

Nebo Varga gól za 3.8 ale střelec v pratelaku je taky risk

Reagovat
STR

Nejvíc riskuješ koukaním na fotbal, který hraje naše repre.

Reagovat
Greny

To ne to si vychutnat ať můžu nadávat na Franca

Reagovat
Stannis Baratheon

Já se Šilhavky poměrně s vervou zastával ještě před tímhle represrazem. Ale tohle už je teda fakt moc i na mě.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Mám to úplně stejně. Zároveň ale nevidim jedinýho člověka, kterej by tam měl jít místo něj

Reagovat
Greny

Mohla být třeba sestava na dnešek : Staněk - Vitik, Hranác, Vlček - Gabriel, Sadílek, Sadílek, Bucha, Zmrzlý - Hložek, Chytil

Jen takový z fleku nástřel ať se kluci hodí do vody někteří ale Jarda řekl ne

Reagovat
Pablos

Tak zase známe, že je konzerva... on chtěl mít jen ,,odzkoušené zkušené" hráče na Albánii, protože byl z toho všeho klasicky zesranej už tejden dopředu... na nějákej přípravák dle mého vůbec nehleděl. Ten už teď jen bere, že si kromě Suka můžou teda kluci za odměnu kopnout taky.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
ACSeRw!n

ten Zmrzly je fakt tak dobrej ?

Reagovat
Greny

Na ligu ano, v Evropě těžko říci když to nezkusis

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

příjde mi skvělej

Reagovat
Kepy_FCB

Daně v Maďarsku Fakt to tak je jak říkal?

Reagovat
ACSeRw!n

jj, alespon nam to rikal chlapek, u kteryho sme byli ubytovany, kdyz sem tam byl na Euru.. a moc stastnej z tech dani opravdu nebyl..

Reagovat
Remt

Co říkal?

Reagovat
HorajzmAmmann

Souček - Sadílek zase... my nemáme kreativní střední záložníky už?

Reagovat
Infeld Prácheňský

Ne

Reagovat
HorajzmAmmann

a já bych jich pár našel a vyzkoušel. Ono se toho dneska nedá moc co zkurvit. I kdyby to tam měl vedle Sadílka dneska odehrát Bucha, který poslední zápasy hraje docela dobře...

Reagovat
Infeld Prácheňský

Bucha hraje dobře a mam ho rád, ale pod pojmem "kreativní záložník" si představim jiný typy.

Reagovat
HorajzmAmmann

zase až tak nasledovaného ho nemám ,to je taky fakt...

Reagovat
HorajzmAmmann

jako takhle, proti favoritovi klidně, ale nechceme bránit v přáteláku proti Maďarsku že ne?

Reagovat
ACSeRw!n

dresy jak naky Finsko

Reagovat
Kepy_FCB

Hnus kdy se tý pumy zbavíme?

Reagovat
Mass

Už sem chtěl začít fandit červeným, než sem si všiml, že mají zelený štulpny.

Reagovat
O.Giroud

italie

Reagovat
DieFohlenBMG

Moderní dresy, a hlavně kvalitní materiál

Reagovat
Pablos

Píče on je to na čt2

Reagovat
Puskas

Abys ještě nelitoval, že jsi to zjistil.

Reagovat
Pablos

Nemám proč, už jsem klesl do toho nejtrapnějšího stádia, že bych Šilhavému debakl přál i.

Reagovat
Greny

Reagovat
Remt

Reagovat
spider_8

Reagovat
Sigma Olomouc

Souček

Reagovat
r.mrazik

Stronati? tyvoe,co to je?

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
oli9

Parodie na obránce

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Greny

Stronati netrefí balón ve svým vápně a Brabec chce aby to sklepaval domu Stankovi

Reagovat
HorajzmAmmann

ZioKong pooojď

Reagovat
Greny

A teď mě někdo řekněte proč takhle nepresujeme doma s Albánii a posrane čekáme ?

Protože tam šlo o body?

Reagovat
r.mrazik

no protoze tam musel hrat Kral, Provod a nelogicky Cvancara na kridle

a pak teda stahnes nejlepsiho Cernyho...

Reagovat
Puskas

To je Tvůj názor, že nejlepšího...

Reagovat
Pablos

Reagovat
Firkraag

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Rothbard

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Čenda

Reagovat
GabrielBatistuta

pseudoexpert

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
GabrielBatistuta

Povídal Fousek

Reagovat
OTASi

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
oli9

Reagovat
krisa

Reagovat
Igli

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
wyqinac

Čvančara v rozhovoru po zápase říkal, že se mu na křídle hrálo líp než když se tam točili s hrotakem..

Reagovat
Rothbard

Máme šanci vyhrát, když budeme hrát co nejdále od naší branky.

Reagovat
Kepy_FCB

Zmrd Bosák zas rozjíždí politické moralizování

Prej chléb a hry fakt kkt

Reagovat
Rothbard

Jurečka kope rohy

Reagovat
ACSeRw!n

Jurecka kope roh

Reagovat
Greny

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Kaspar

Hlavickari budou kopat rohy

Reagovat
Infeld Prácheňský

Kdo potenciálně místo Franca ? Návrhy Trpišovský, Svědík a Hašek nejsou pro svojí blbost přípustný, děkuji

Reagovat
Rothbard

Druhý Hašek je přípustný?

Reagovat
Infeld Prácheňský

Haškové se bez ohledu na křestní jméno nepřipouští

Reagovat
St. Pauli

Ten je pro zmenu pro svoji blbost nepripustny.

Reagovat
Rothbard

Který

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
DieFohlenBMG

Priske

Reagovat
Igner Farnsworth

Carlo Ancelotti aspoň na dva roky

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
St. Pauli

Nepripustny: Lavicka, Zeman

Pripustny: Bilek, Svedik

Asistenti: Kovac, Vesely, pripadne i Frtala

Reagovat
Igner Farnsworth

Bilek už to vedl a bylo to utrpení, jakože fakt utrpení a to pro všechny.

Reagovat
St. Pauli

Ja pisu, co je pripustny, a ne, co povazuju za spravny. Bilek se Svedikem by byli urcite sklonovani kandidati.

Reagovat
Igner Farnsworth

Tak v tom máš bohužel pravdu, snad bude mít Bílek rozum , když mu to nabídnou.

Reagovat
St. Pauli

Kdyby bylo po mym, soupnu tam Kovace s Veselym. Bud se to povede nebo ne. U nasi repre nastesti vyrazneji neni co pokazit.

(Ale to je samozrejme mezi tema svazovyma konzervama totalni Unreal Tournament.)

Reagovat
Infeld Prácheňský

Veselýmu se povedla loňská sezona, na repre bych to určitě ještě neviděl. Btw

s ohledem na to, jaký padají jména je vidět, že není moc kde brát

Reagovat
St. Pauli

Jo, ale me bavi ten vztah, ktery dokaze navazat s hracema. To tady umi malokdo, mozna nikdo, proto bych ho videl idealne jako asistenta u repre, pripadne ve svem jednorozcim svete jako druheho kouce za nekym opravdu sikovnym, coz se mi jevi z poslednich mesicu nejvice Kovac. Proste trener repre nemuze byt za zasluhy, pokud se to ma nekam posouvat, potrebujeme nekoho s momentalni strednedobou formou.

Reagovat
St. Pauli

Jinak souhlas, ono neni kde brat.

Reagovat
Igner Farnsworth

Proč ne, mně osobně by po nakych 20 letech vyhovoval kdokoliv kdo chce hrát fotbal, hrat směrem dopředu a byl bych spokojený.

Reagovat
Mass

S Bílkem a jeho autobusovou hrou by byla sranda tady číst ten shitstorm.

Reagovat
Modroočko

Kdokoli z Poděbrad.

Reagovat
GabrielBatistuta

Haryk Masařík

Reagovat
DieFohlenBMG

Franco je takovej hodnej děda, co všem plní přání. Akorát Lingr to musel vodsrat

Reagovat
Kaspar

nepolibil prsten

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo říct jediný důvod proč se dneska na ten fotbal koukat? Kromě chorobné závislosti na fotbale? Já už to vypnul.

Reagovat
pobody's nerfect

Já ho ještě nezapnul. Predstavuju si na základě komentářů, jak asi vypadá. Je to docela zábava. Teď předpokládám, že někdo zajebal solidní akci.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hložek , Chytil a já osobně samozřejmě Zio. Jinak nic...

Reagovat
Hachim Mastour

Fandím našim maďarským bratom

Reagovat
ACSeRw!n

Bizon

Reagovat
HorajzmAmmann

Hložek je top radost na něj koukat.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
acko_bez_naflusu

To je šílenej rozdíl Hložkův první dotek vs. zbytek mančaftu :D ostatní to je šílený

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty pičo, jak koukám stabilně na Baník, United a naší repre tak úplně koukám, jak si to tam teď ten střed Maďarska dal na 2 doteky a vyřadil 8 hráčů ... i takhle se dá teda hrát jo?

Reagovat
neyto

Máme to holt těžký, no...

Reagovat
Chlebíček

Reagovat
oli9

Reagovat
OTASi

Teď jsem dorazil z práce, tvl ta sestava, co to jako je?

Reagovat
Greny

Nebylo by lepší nakopavat na Jurečku než na Chytila který se v těch soubojích dost trapi

Reagovat
Pablos

Když to náhoda dá tak jo Hlavně se zbavit míče nebo přihrát stoperům, víš jak.

Reagovat
OTASi

těžko říct, my pseudoexperti to neposoudíme tak dobře jako Jarda

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Coutinho10

radši bych Součka z preventivních důvodů pošetřil, protože tam byl tak 2-3 hodně tvrdý fauly na něj....za tohle to podstupovat nestojí, obzvlášť v přáteláku

Reagovat
Greny

Já bych se ho zeptal jestli chce hrát

Reagovat
Pablos

Reagovat
Coutinho10

jo, záleží, jak to cítí, na druhou stranu sice přátelák, ale na super stadiónu, jsou tam lidi, takže jako hrát chceš, zvlášť, když jsi kapitán, takže není to lehký

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Zark

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
oli9

Tak nějak to bohužel funguje.. Ale sám si tím na sebe plete bič.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké návrhy případného trenéra ze zahraničí?, protože z českých kandidátů zmíněných výše v diskuzi se vybírat nedá. Hansi je volnej, nechcete mu někdo zavolat?

Reagovat
pobody's nerfect

Andrea

Reagovat
Losinho

Verešová

Reagovat
letitfly

A může vzít i Volopicha...na FAČRu by měl dost možností dostát svého jména

Reagovat
Coutinho10

ježiš pořád s tím odvoláváním trenérů a hledání někoho novýho...

Reagovat
Marisic

Reagovat
Rothbard

Gula?

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
O.Giroud

povysit Suchoparka

Reagovat
Pablos

Reagovat
Hachim Mastour

Scolari

Reagovat
Losinho

Starej Zeman (ne Miloš), ať je aspoň zjebe.

Reagovat
doshcz

Lingr a Sadilek musej bejt nadseny

Reagovat
Coutinho10

Hložek další zadrbaná šance

Reagovat
Rothbard

Mikroduely. Mikrosituace.

Reagovat
Spejbl

A vždycky z toho vyjde makroprůser...

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Zark

Reagovat
Modroočko

Reagovat
OTASi

Reagovat
Greny

A naše obrana a záloha teď vydychavala ?? Nebo co to bylo ?

Reagovat
smetos

Jediny prekvapeny z vysledku ted muze byt silhany

Reagovat
Pablos

Jak to bránil ten Stronati

Reagovat
Kaspar

Tak jak to umi, proto taky hraje jen v Madarsku

Reagovat
Batigol

Nejde náhodou Maďarský fotbal nahoru? Někde jsem to slyšel nebo četl poslední dny…

Reagovat
wikingskrin

Šilhavý snad po zápase odejde na odpočinek

Reagovat
Pablos

Ty černé pásky na rukávu jsou kvůli němu ?

Reagovat
kovi610

Reagovat
kovi610

Opravdu nevím co kdo čekal od mančaftu který má v sestavě borce typu Sadílek,Stratoni,Zelený atd...

Reagovat
Whitemedia

Souček

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
Remt

Správně, tohle mám rád

Reagovat
DieFohlenBMG

Souček je štít pro Jurečkův meč

Reagovat
Kiss Me Polka!

Szoboszlai

Reagovat
ACSeRw!n

oslava

Reagovat
didosh

Reagovat
naheCZ

Chytil

Reagovat
JFT97

Reagovat
Rothbard

Jurečka

Reagovat
Coutinho10

Mojma super Jurečka dokončil

Reagovat
Pablos

Tak a muzes ho střídat, cena stoupla o pár centů

Reagovat
Kaspar

Václav, pro cizi jen Václav

Reagovat
Infeld Prácheňský

Střídání před 80.minutou ukazuje na progres

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Kaspar

cerny Lingr

Reagovat
Rothbard

Sadílek tvrdí muziku

Reagovat
GabrielBatistuta

Kolik je teď kurz na Maďary? Sázejte za baráky.

Reagovat
Rothbard

6,8; na naše 5,2

Reagovat
Rothbard

7,2 x 5,6

Reagovat
GabrielBatistuta

To neustojíme.

Reagovat
oli9

Snad si vsadil a ne jen blbě kecal

Reagovat
GabrielBatistuta

Já už barák dávno nemám

Reagovat
Greny

Souček už tahá nohy ale on ho tam nechá

Reagovat
Puskas

Nemůže ho střídat, když Souček sám nechce.

Reagovat
Man__United

Nemůže dát aspoň pár minut Sadílky spolu do hry aby si to spolu užili

Reagovat
doshcz

by si je pletl

Reagovat
mistr129

a rovnou by tam mohl dát mě s bráchou, taky bychom si to užili

Reagovat
Blasphemer

Souček 90 minut ✓

Reagovat
doshcz

Reagovat
Rothbard

Musí být.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Povinnost splněna

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Losinho

Teď to dává smysl pro něj, v lize si nezahraje.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Hasan Šáš

Už odstoupil?

Reagovat
Kaspar

Dojem napraven, v Albanii si to muzeme dovolit vypustit

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
OTASi

Reagovat
Whitemedia

Šest zápasů bez prohry v řadě a fanoušci Franca vyhazují. Neumíte si vážit kvalitního trenéra!

Reagovat
Martin9719

Tak samozřejmě. Třeba s Faery nebo Moldávii to byly těžké zápasy.

Reagovat
Whitemedia

Podle výsledků očividně. Co tam máš dál?

Reagovat
Martin9719

Nic, jen oceňuji kvalitu naší obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho nevyhodil, ale jen s úctou odvolal.

Reagovat
Remt

Já bych ho prostě jen poslal do prdele. Kdo tu mluví o vyhazování?

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo těch deset minut pro Lingra moc když neumí zpracovat balón?

Reagovat
Rothbard

A ví to ve Feyenoordu?

Reagovat
Pablos

No byl to fotbalově stejnej hnus jak s Albánií, jen nasazení bylo dvakrát takové (v přáteláku ). Furt tam nevidím vůbec nic, čím se jakože prezentujeme… styl omyl kop náhoda, sem tam nadějná věc. Nutno podotknout, ze Maďaři nebyli o nic lepší.

Reagovat
0:1

Nasazení vyšlo nastejno, ale Maďaři byly jako celek po technické stránce úplně v lese, tak to vypadalo optický trošku líp než s Albánií.

Reagovat
Rothbard

Tam s balónem uměl něco jen Szoboszlai.

Reagovat
Greny

Stejně ten systém hrajeme jen proto aby tam mohl Šilhavý najebat všechny defenzivní hráče ..

Reagovat
dave30

Kdo by to byl řek, že budeme brát remízu s Maďary jako úspěch...

Reagovat
0:1

U nich by to byl dobrý výsledek asi vždycky. Doma ne.

Reagovat
kattos

?

Do roku 2015 fakt ne

Reagovat
0:1

Do roku 2015 a od kdy? Akorát prvních deset let 21. století jsme u nich mohli být favorit. Lepší jsme byli i jindy, ale rozdíl doma a venku nepodceňuj. Hlavně u nás ne.

Reagovat
Witcher

Lingr Hložek Černý

Reagovat
oli9

Zajímavé je že když měl Jurecka formu ve Slovácku tak do repre nenakoukl.. To samé Sadilek když byl ve Slovácku a patřil mezi nejlepší záložníky ligy tak na máje Šilhavý mrdal

Reagovat
ACSeRw!n

co je na tom zajimavyho ? takhle to bylo vzdycky, z vesnice je to do repre daleko

Reagovat
mistr129

to je jako říct, že když hrál Čvančara v Jablonci, tak se do repre nedostal, kdežto z Mönchengladbachu jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak logicky mu ty hráče Sparta se Slavii předvyberou, přece nebude sledovat celou ligu.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Firkraag

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
OTASi

Reagovat
Cotton

Reagovat
DieFohlenBMG

Jurečka má z posledních 12 ligových zápasů 13+1

Reagovat
dave30

V nové sezóně (včetně přáteláků) naskočil do 17 zápasů. S bilancí 4+2...

Reagovat
OTASi

Reagovat
Snatus

Proč, když konečně vychováme top talent, tak mu do západní ligy něco chybí? Nejdřív Schick, teď Hložek. Oba jsou v reakční rychlosti naprosto mimo, což u Hložka je vidět v Německu.

Reagovat
Rothbard

Reagovat
Rothbard

I když nevím, jestli byl Schick někdy brán jako top talent. Prostě měl jenom formu a byl mladý, tak se o něm mluvilo i v Evropě, včetně přestupů do TOP týmů.

Reagovat
Martin9719

Horší než Martial by asi nebyl no.

Reagovat
kattos

Reagovat
Rothbard

?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ja jsem zvedavej, kdy konecne prestanem omlouvat Hlozkovy vykony v repre. Kazdymu jinymu joudovi z cesky ligy by uz verejnost nalozila, ale protoze je Adam Hlozek prece ten zlaty hoch ceskeho fotbalu, tak ho furt omlouvame, ze nehraje na svy pozici, spoluhraci mu nenahravaj, jeho spoluhraci jsou kopyta apod.

Reagovat
Hasan Šáš

hrál dobře, asi top 3 na place

Reagovat
Greny

Az ho nebude Šilhavý zabíjet na kridle

Reagovat
mistr129

Úplně to samý jsem si sliboval od Havertze, že přestane "být zabíjený" jako v Chelsea... a pořád je úplně k hovnu. Rozdíl od Hložka je, že on to hovno hraje měsíc, ne dva roky

Reagovat
Greny

Tak já nevím ale když hraje v Leverkusenu tak ty čísla má mnohem lepší , jestli to fakt nebude tím že tam hraje mnohem víc ze středu než v repre

Reagovat
mistr129

Tak jasně že na hrotu budeš mít čísla lepší než na kraji zálohy, což ale neznamená, že na tom kraji musíš být úplně marný.

Reagovat
Rothbard

Zase z křídla by měl mít více áček než z hrotu, což viz Grenyho statistika níže, nemá.

Reagovat
Greny

Ten rozdíl v těch číslech ze středu a z kraje je za mě dost velkej

Reagovat
Greny

Ještě dodám pro zajímavost : nějaká data z transfermarketu

Na krajich v Leverkusenu : 10 z / 2+0

Ze středu : 23 z / 7+7

Pak tam jsou nějaké zápasy bez udání pozic

Sparta : na kraji : 72 z / 17+15

Ze středu : 59 z / 23+ 21

Reagovat
didosh

Reagovat
Losinho

Reagovat
Melda

Jedinej tam dneska vypadal jak fotbalista.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Cotton

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
pingla

proti silným soupeřům byl pravidelně do počtu...

Reagovat
romeo351

Cože?

Reagovat
andrew96
Reagovat
Elmas

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
OTASi

Reagovat
Cotton

Reagovat
Pablos

Právě jsem prvně zapl ragby a hned slyším co dělá dědeček, co máma a že někdo bere syna na plavání. Hmmm tak asi zase čus

Reagovat
Greny

Štěpán?

Reagovat
Pablos

Kdo jiný

Reagovat
St. Pauli

Vzdyt je to milacek.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím možná nejlepší zápas turnaje. Nechápu, jak někdo dokáže něco takového přepnout jen proto, že komentátor řekne něco ze života hráčů…

Reagovat
Pablos

Mně ta hra ale stejnsk nezajímá, strašná nuda…

Reagovat
Pablos

*Mě

Reagovat
smazaný uživatel

A ty se divíš, že Štěpán mluví o maminkách

Reagovat
Pablos

Tak ja to hned nepřepl, dal jsem tomu 10min… a byl do toho celkem zapálenej do té hry. Každopádně já to neumím… nevtáhne mě to a nepoznám už vůbec, jestli je něco dobrej zápas nebo ne

Reagovat
Pablos

On byl zapálenej, já ne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kejza

Reagovat
0:1

Reagovat
Rothbard

Albánie

Reagovat
ACSeRw!n

brutalni gol

Reagovat
Greny

to bude prdel až z této skupiny nepostoupime na to euro

Reagovat
Rothbard

Šilhavý ví co dělá

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Pablos

To už je spíš pravděpodobnější né ? Kdy v soutěžním zápase Šilhavý něco uhrál, pokud nebudeme počítat ty slabé týmy ? Něco asi ano, ale moc si nemohu vzpomenout… Kosovo ne, Bulharsko ne, Anglie ne, Wales ne, Švédsko ne, Belgie ne, Švýcarsko ne, Španělsko ne, Portugalsko ne, Moldavsko ne… vlastně Slovensko jo a Izrael jo. Ale je to jen tak z hlavy… ale zní to děsivě

Reagovat
Pablos

*uhrál venku

Reagovat
Cotton

Aha, tak venku akorát to Skotsko

Reagovat
Pablos

Tak ještě dodám Ukrajina ne a klidně ještě přátelák Turecko ne. To je fakt strašný

Reagovat
OTASi

Reagovat
Cotton

Porazili jsme Skotsko, Švýcarsko, Anglii, Nizozemsko, remíza s Belgií, Chorvatskem, Španělskem, ...

Neříkám, že k tý repre patří, ale zas dělat z něj dementa, co nikdy neuhrál dobrej výsledek, je blbost. Na Euru jsme měli šílený los a bylo z toho ČF, v LN taky super výsledky.

Reagovat
Pablos

řekl bych, že si nepochopil, že píšu o zápasech venku... které mi potřebujeme uhrát světe div se zrovna venku. O to šlo

Reagovat
Pablos

Aha ty sis pak všiml, že mi to tam vypadlo

Reagovat
Cotton

jo, sorry

Reagovat
GabrielBatistuta

Prdel bude, až místo 2. za Polskem skončíme 3. před Polskem a postoupí Albánie a Moldavsko

Reagovat
krisa

Reagovat
Cotton

Reagovat
Pablos

2:0

Reagovat
kattos

Staněk dneska parádní

Na to jak v repre byl vždy nevýraznej tak dneska zachytal bomba.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
Witcher

Proč pořád ty výkřiky ať vyhoděj Franca?Kdo by šel místo něj?Kšiltovka nebo Svědík Ty hráči sou prostě slabší,občas si to sedne a někdo se blejskne v lepším světle.Jinak co předváděl Hložek s Lingrem tak to moc nadejně nevidim ani v klubu.

Reagovat
Greny

Od čtvrtfinále Eura to jde s hrou a projevem pomale ale jistě pořád dolu.. občas nějaký záblesk ale to je vše.

Koukat se na to v poslední době taky moc nedá, je to fakt šílený, pak jeho nominace, střídání, reakce během zápasu jsou v poslední době taky divný.

Prostě bych to dál někomu jinému je na čase to okyslicit. Plus mě osobně přijde že má od Eura i problémy s některými hráči (Kaderabek, Darida skončili z ničeho nic) Barák ted

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
FKVZLFC

Reagovat
OTASi

Reagovat
didosh

okyslicit...

Reagovat
kattos

Mě právě příjde že ted po ti hráči jsou dobří...

Uvidíme jak dopadne ME ale fakt cítím průser že se tam nedostanem

Reagovat
DieFohlenBMG

Hložek s Lingrem neodehráli za poslední měsíc dohromady ani poločas mně by se líbíl u repre Priske.

Reagovat
romeo351

To mě právě taky děsí - s čím by se vytasil svaz . Jinak naopak kvalita hráčů repre jde nahoru. Nejlepší od eura08

Reagovat
Neon

OT: někde diskuze k rugby? Včerejší 3 dropgoaly za deset minut byly mazec a teď Wales - Fidži parádní mač

Reagovat
Firkraag

Zatím jsem viděl jen Jar-Skotsko. A bylo to super.

Reagovat
poz3n

Wales - Fidži skvělý škoda že to Fidži nedotáhlo

Reagovat
frankiefcb

skvělý mač. A nějakou diskuzi bych k tomu založil klidně.

Reagovat
pingla

založte něco a pošlete link

Reagovat
cubinho

Neskutečný zápas. Škoda.

Reagovat
ACSeRw!n

zaloz

Reagovat
Coutinho10

Tak ta remíza s Albánií ještě může bejt dobrá

Reagovat
Greny

Poláci po dnešku vymění trenéra v říjnu se chytnou na Moldavsku a Faerech a v listopadu proti nám zápas o vse

Reagovat
Coutinho10

j, může to tak dopadnout...naopak pro nás je výhoda, že máme o zápas navíc

aspoň to je zajímavý a nehrajeme pro zbytek kvalifikace zápasy na úrovni přáteláků

Reagovat
0:1

Nemůže, protože Poláci doma s Albánií vyhráli.

Reagovat
Coutinho10

pokud to zadrbou jinde, tak jim to nebude moc platný

Reagovat
Greny

Pokud nás Albánci v říjnu porazí tak jsou asi na Euru

Reagovat
Dron

Albánci jsou na Euru prakticky už teď, pokud dokážou porazit oba trpaslíky. Což dokážou.

Reagovat
Alons0

Albánie a Moldavsko na EURO

Reagovat
mayday

Ti už tam jsou v podstatě teď. Moldavsko a Faery dají a mají 16 bodů.

Reagovat
mayday

Na Grenyho.

Reagovat
mayday

Jestli rozhoduje skóre, tak pokud Albánci porazí Polsko, mohl by nám u nich stačit i bod, protože skóre máme nad Polskem výrazně lepší. Pak by se dalo spokojit i s nějakou rozumnou porážkou v Polsku. No uvidíme, co z toho Franco uvaří...

Reagovat
Greny

Rozhoduje vzájemny zápas ne?

Reagovat
mayday

Ok, tak to řeší to, že v Albánii musíme hrát na výhru.

Reagovat
Pablos

Nebo v Polsku prohrát o gól, při rovnosti.

Reagovat
mayday

Nebo tak.

Reagovat
Greny

Je to jednoduchý dvě výhry doma jsou povinnost a pak minimálně bod z venku a nejlépe z Polska, ten z Albánie by nemusel stacit

Reagovat
noustres

Nemusíme

Reagovat
mayday

Tak nemusíme, ale uhrajem remízu, v Polsku prohrajeme třeba 2-0 a jsou před námi. Samozřejmě, stačí nám tam remizovat nebo prohrát o gól, ale vede to Franco.

Reagovat
Pablos

no i teoreticky o 2 prohrát, pak by asi až šlo to skóre

Reagovat
mayday

Jo ty vole to bylo 3-1 Tak to jo potom. Tak kříž v Albánii v Polsku dokonce i o dva prohrát, dokáže to Franco?

Reagovat
Pablos

to je právě to co se neví

Reagovat
Vinci

Snad jo

Reagovat
Pablos

Tak jsem to spočítal 25 zápasů z venku a z toho udělal 8 vítězství a 3 plichty. Jsme bez šance s takovou bilancí

Reagovat
noustres

Vůbec mu nevěříš.

Reagovat
Pablos

Hráčům asi ještě některým jo… jemu něják už né.

Reagovat
noustres

Jako Euro udělá, odklepe a pak asi půjde.

Reagovat
Pablos

Jsem si taky říkal… ale teď se fakt bojím, že ty body neudělá z venku prostě.

Reagovat
Puskas

Anebo mu prodlouží za odměnu smlouvu.

Reagovat
noustres

Popravdě, k repre bych kšiltovku ani Svědíka nechtěl. Byla by jich tam škoda.

Reagovat
St. Pauli

No, my jsme tady vyse v diskusi s Infeldem dosli k tomu, ze vlastne nevime za koho Silhavku vymenit. Kdyby doslo na lamani chlebicku, kandidaty by byli (patrne) Suchoparek, Bilek, Svedik. Pri cemz ten posledni budiz, ale jinak fakt netusim, komu by to realne mohlo spadnout do klina.

Reagovat
noustres

No Svědík by se mi líbil do Plzně. Uvidíme. Mě napadal jen ten Suchopárek, ale alibismus posune Bílka.

Reagovat
doshcz

sem dnes taky koukal na to jak si vedeme od EURA

Koho jsme od EURA neporazili(nepocitam velmoci):

Ukrajina, Wales(2x), Svedsko, Svycarsko, Turecko, Moldavsko, Albanie, Madarsko

9W(z lepsich tymu jen Svycarsko a Polsko, jinak same prdele)

7D

7L

byt to jako liga tak z 69 moznych bodu mame 34

bohuzel svazu toto zrejme staci

Reagovat
Pablos

No ono to právě ani před Eurem není o moc lepší.

Reagovat
0:1

Jakože Poláci jak si teď vedou už všechno vyhrají? A Moldávii neberu. Ta hrála jako jediná už 2x s Faery. Pokud budou naši v Albánii a v Polsku prohrávat, tak se o nějaký ten bodík nebojím. Pokud povedou, tak to budou prohry 1:2 jak vyšitý.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
JacoBee

Směšný tým

Reagovat
Dan Gubić

hah! tak slováci takmer rozbili svetové Portugalsko no česi ledva remizovali so slabučkým Maďarskom? Tak to je sila.

Reagovat
noustres

Remizovat s Maďarskem není síla.

Reagovat
inferno08

Ale tak to je normální, že takové ty no name zbytečné týmy se vždy vyhecuji, když k nim přijede někdo ze špičky. Akorát ty týmy občas i remizují nebo dokonce vyhrají. Jen Slováci oslavuji i prohru.

Reagovat
smazaný uživatel

Fousek: Šilhavého odvolávají pseudoexperti… Jak je vidět, kolem repre a ve svazu se vyrojili lidi, kteří jsou přesvědčení o tom, že oni nic špatně nedělají a nepřijímají žádnou kritiku. To bylo vidět i ve studiu, kde se ti jejich správní experti předháněli ve chvále Šilhavého po remíze s trapnou Albánií. S touhle komunikací je jasné, že se bude čekat na první průser a tím může být už tahle kvalifikace. Akorát je škoda, že hazardují s turnajem zrovna “vedle” v Německu, kam by mohlo jet dost českých fanoušků, ale tak furt ještě máme šanci, i když pozici asi nejhorší…

Reagovat
Witcher

Němci tam taky nebudou

Reagovat
didosh

??

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
lampas

Já být Fouskem jsem docela nervózní, protože bez postupu na EURU, nebudou mít za chvíli na svazu ani čím svítit... Ale chápu, že dělat nějaký tlak na trenéra, když máme všechno absolutně ve svých rukou by taky nebyl správný krok.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, s tím tlakem máš pravdu. Asi by ta atmosféra nebyla dobrá, kdyby ho kritizovalo i jeho vedení, na druhou stranu nechápu, z čeho berou ten optimismus, protože výkony repre nejsou takové, že to euro uhrajeme vlastní kvalitou, ale že se nám to nakonec podaří nějak ukopat a já si myslím, že s tou současnou kvalitou s ohledem na soupeře ve skupině a polské trápení bychom měli brát s přehledem první místo a ne doufat, že se to v Albánii nějak ukope.

Reagovat
lampas

Zase na druhou stranu, bude to znít divně, ale zatím jsme v kvalifikaci přeci jen každýho soupeře herně převýšili. Předpoklad, že to zvládneme je dost velký.

Reagovat
mayday

Tak pozici nejhorší nemáme, stačí nám ze dvou těžkých zápasů uhrát bod v Polsku, anebo bod v Albánii a pak můžeme v Polsku dokonce o dva prohrát a zajistit si druhý místo přes skóre. Nesmíme v obou zápasech prohrát, furt to ale máme ve svých rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to beru z pohledu toho, že s Albánií i Polskem hrajeme venku. A jak píše lampas jo, možná jsme herně vypadali líp, Albánie v tom zápase kromě gólu a snad dvou šancí neměla nic, ale co jsme měli my? To samé s neuznaným gólem, což mi přijde dost málo na to, že hrajeme doma proti Albánii… Ta navíc bude povzbuzená remízou u nás a výhrou nad Polskem, Poláci zas hrajou o všechno, tak nevím. Snad to dobře dopadne, ale nějak se bojím, že nakonec skončíme třetí my.

Reagovat
mayday

Možný to samozřejmě je. Ale věřím, že v Albánii minimálně neprohrajeme, požene je publikum a bude to nepříjemný, ale jejich výhru přisuzuju spíš tomu, že Poláci jsou ve sračkách. Tam ale mám zase strach, že se pod Papšunem zmátoří a horší už být nemůžou.

Každopádně jestli z této skupiny neudělá Franco postup, tak to by byla snad největší ostuda českýho fotbalu.

Reagovat
Dan Gubić

Šilhavý ven

Priemerný tréner, treba tam dosadiť kompetentného človeka ako je napríklad pán Hoftych.

Reagovat
FC-RUBRIKA

Docela se bojim ze se to sesype tesne pred kvalifikaci na MS. Hlavne nechci aby teste pred zacatkem kvalifikace prisel novy trener a zkouseli se novi hraci, system atd. Jinak sem se dival a UEFA kvalifikace bude 12 skupin. Soucasne jsme 20 z UEFA v zebricku Fifa takze 2 kos. Z prvniho bychom mohli dostat Dansko,Svedsko nebo Belgii.

Reagovat
PtákOhnívák

Né, to ono se to sesype ještě dřív. Protože on EURO neudělá...

Vsadím barák že dostanou klepec v Albanii a vůbec bych se nedivil kdyby si na nás spravili chut Poláci a opakovat blamáž s Moldavskem taky není vůbec žádný problém...

Reagovat
PtákOhnívák

Šilhavý ven!!! Už před rokem bylo pozdě...

Ale chápu že když Fousek poctivě leští kliky na Uefě, tak si na Českej fotbal ani nevzpomene.

Pak mezi dveřma když odchází domů, všechny kritiky s výsměchem označí za "rádoby experty" co tomu nerozumí, řekne že má Šilhavý naprostou důvěru a jede s Čeferinem na dovolenou...

K ničemu takový to člověk v čele svazu, co nemá absolutní zájem na Českém fotbalu. Kdyby to totiž svým expertním zrakem sledoval, Šilhavka skončil už po tý blamáži v Moldavsku.

Reagovat
Dan Gubić

Pavel Hoftych keď to zobere tak sa bude hrať fantastický zaňdour a na gólové brejky.

Reagovat
dave30

Mně se líbí, jak s každým dalším soupeřem se dozvídáme, kde se ten fotbal v poslední době neuvěřitelně zvedl. Po Albánii je to i Maďarsko. Škoda, že u nás se nezvedá...

Reagovat
PtákOhnívák

Víš jak,jako trenér nemůžeš říct že tvoje rozhodnutí stojí za hovno.

Tak použiješ to klasické "zaklínadlo" že se někde ten fotbal neuvěřitelně zvedl...

A máš neprůstřelný alibi pro svojí nekompetentnost.

Reagovat
Coutinho10

u nás ten peak byl asi kolem Eura a po něm v začátku kvaldy, ale nebyl bych tam pesimistickej....podle mě to bude lepší a na Euru budeme dobrý

Reagovat
Greny

Já si skromnej na euru snad budeme

Reagovat
Coutinho10

jako v obou zápasech se dalo vyhrát, s Albánií se vyhrát mělo...chyba byla, že jsme jim dovolili po chybě vystřelit, jinak neměli žádnou šanci a s dobrým Maďarskem u nich remíza je fér, takže zbytečně se tu spouští zase hon na hlavu trenéra

Reagovat
0:1

Tak už před 7 lety hráli narozdíl od nás v osmifinále ME. Já myslím, že k tomu zjištění vzájemné zápasy nepotřebuješ.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

jsou to dobrý týmy, jenom zkrátka ne zvučný....o tom to celý je

Reagovat
Cotton

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

jinak si myslim, že v tý Albanii něco uhrát můžeme....oni s Polskem ten začátek nic moc a kdyby tam nebyl těsný offside u góla Polska, tak si myslím, že by to neotočili

Reagovat
PrebihatResslovku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele