Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

TaT by nemalo mať s Bermudami žiadny problém a do turnaja vstúpia výhrou 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

ucastnik ms 2006 si se slabouckymi bermudami v klidku poradi vidim to na 3:0.daji si pozor aby se neopakovala blamaz zpred 3 let kdy jim podlehli v kvalde na ms 1:2 a postup zachranovali az v odvete na bermudach...

Reagovat
smazaný uživatel

Trinada a Tobago vyhráli jen díky hubenému jednogólovému náskoku. Rozhodně se čekalo více .....

Reagovat
hradec

Dnes vstupoval do bojů o MS také účastník MS 2006(Německo) a horký kandidát na postup ze skupiny B druhé fáze. Vedl si podobně jako Surinam ve skupině A a také s ostrovním trpaslíkem vyhrál jen o hubené skoré 1:0 na začátek ale všechno takříkajic OK.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele