Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna UEFA (Evropa) - skupina F
10.09.2013 17:00 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

Rusko porazilo také Izraelce a zůstává na čele skupiny F

Další podařené vystoupení za sebou mají Rusové, kteří po výhře nad Lucemburskem porazili také Izrael a zásluhou dalšího tříbodového zisku se drží na přímém postupovém místě před dotírajícím Portugalskem.

Svěřenci Fabia Capella měli od samého začátku jasnou převahu, ovšem dlouho se nemohli dostat k pořádnému ohrožení soupeřovy branky. To se povedlo až po změně stran, kdy se po pasu Širokova prosadil Vasilij Berezuckij - 1:0! Krátce nato se skóre znovu měnilo. Tentokráte se do míče od Samedova opřel Kokorin a fantastickou dělovkou do šibenice zvýšil na 2:0.

Definitivně pojistit tříbodový zisk následně mohl hned dvakrát Keržakov, ovšem velké možnosti do úspěšného konce nedotáhl! Tou dobou už však mohla být ruská sborná bez stresu, neboť Zahavi ve vápně zahrál rukou a sudí Gräfe nařídil pokutový kop! Odpovědnost vzal na svá bedra Širokov, jehož rána sice zamířila jen do tyče, Glušakov však odražený míč přeci jen dopravil na místo určení - 3:0. Na čestnou branku nakonec přeci jen došlo: Davidzada přesným pasem oslovil nabíhajícího Zahaviho, který už nezaváhal a nekompromisní hlavičkou pod břevno snížil na 3:1.

Autor: Jiří Vojík / uefa.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1...2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
M.Vaza

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím ruské sborné od jakživa, ale bohužel musím se přiznat, že z toho zápasu mám spíše obavy, nevyspytatelní Izraelci mají svému sokovi, co vracet (doma s tehdy rozjetými rusy prohráli 0-4), ale teď to vidím spíše na tuhý boj a výslednou remízu 1:1

Reagovat
bafpasak

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Rusové to zvládli. Jenom si dávat pozor na některý zápasy, jako třeba se Sev. Irskem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele