Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna AFC (Asie) - čtvrtá fáze - skupina B
14.11.2012 12:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
hradec

2.polovina bojů v kvalifikaci o MS 2014 v asijské zoně odstartuje soubojem v Ománu, kam zajíždí lídr skupiny B, Japonsko. Samurajové se budou chtít výhrou posunout k přímému postupu do Brazílie. Zatím ani jednou nepadli a jsou téměř suverénní až na zcela omluvitelnou remízu v Austrálii s místními Klokany. Od posledního soutěžního zápasu zaznamenali jednu senzaci (výhra v Paříži s hrdými galskými kohouty) a jedno vypráskání ( 0:4 od Kanárků ve Wroclawi). Jak jinak než od vysněně talentované dvojice Neymar-Oscar, která se o to největší mírou postarala. Ted' je tu poslední zápas roku 2012. O motivaci je tedy postaráno. Zakončit úspěšně úspěšný rok. Mimochodem Japonci v deseti zápasech až na ten nepovedený s Brazilci inkasovali v deseti zápasech pouhopouhé 4 goly!! Pravopis Zaccheroniho jakožto rodilého Itala je znát.

Ali Al Habsi a spol. mají velkou možnost promluvit do hlavního dění šampionátu. V cestě stojí Austrálie nebo nějaký jihoamerický mančaft. Uvidíme. V tomto zápase se ovšem čeká jasné vítězství Japonců jako začátkem června, i když Al Habsi dokáže na brankové čáře zázraky.

Hrát se bude po poledni středoevropského času a v 14:30 místního času v hlavním městě Maskatu.

TIP: 2

Reagovat
smazaný uživatel

Hezké, ale nesmysl tady bude Nippon rád za remízu, Oman je doma dost dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

psal si to moc brzo, Japonsko ma silu urvat takovejhle zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Měl si pravdu, 89 minuta a Shinji Okazaki

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem měl skoro pravdu, ale Nippon to zvládnul, aleluja. A ještě k tvému příspěvku nevím proč by výhra nad Francii měla být senzace. Japonsko se právě s těmito týmy bez problému může měřit, samozřejmě do nejlepší špičky zatím nepatří, ale to ani Francie. Jinak doporučuji vykašlat se na nějaké kurzy a statistiky, fotbal je pak mnohem hezčí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele