Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2014

zóna UEFA (Evropa) - skupina G
22.03.2013 19:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Lichtenštejnsko - Lotyšsko 1:1

Souboj dvou posledních celků tabulky skupiny G nakonec skončil dělbou bodů. Domácí díky tomu získali na své konto svůj první úspěch této kvalifikace, naopak Lotyšsko vůbec svou první remízu. Oba zásahy padly již v první půli, když nejprve poslal domácí do vedení Polverino, vyrovnat však stačil Cauna.

Lichtenštejnsko načalo zápas velmi dobře. Hasler poslal v 17. minutě pas na volného Polverina, který se nejlépe zorientoval a pravačkou poslal míč k tyči. Domácí měli v tu dobu dobře našlápnuto k vítězství, na které v kvalifikaci na mistrovství světa čekají od roku 2005. Lotyšsko však záhy korigovalo stav.

Cauna totiž ukázal, jak moc dobrý je v rozehrávání standardek, a z přímého kopu ve 30. minutě nedal brankáři Jehlemu žádnou šanci. Do přestávky ještě mohl navrátit vedení na lichtenštejnskou stranu Hasler, hostující brankář Vanins mu ale jeho pokus vyrazil. Klíčový moment utkání nastal v 61. minutě.

Znovu u toho byl Polverino, tentokráte nešťastně, jelikož za jeho hraní rukou v šestnáctce byla nařízena penalta. Cauna však svůj gólový účet z bílého puntíku nenavýšil, Jehle mu vystihl směr střely a polapil ji. Následně byli domácí lepším týmem, jenže Klava, Beck ani Quintans nenašli správnou mušku.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2..0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
MagpeCZ

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele