Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2010

zóna UEFA (Evropa) - skupina 1
11.02.2009 19:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Malta - Albánie 0:0

Albánie jela na Maltu s cílem získat tři body, což si jí ovšem nepodařilo splnit. Domácí tým dobře bránil a nepouštěl soupeře do větších šancí, díky čemuž získal bod za bezbrankovou remízu.

Na národním stadionu Ta'Qali bylo domácí reprezentační mužstvo v zápase jasným outsiderem, tým českého kouče Dušana Fitzela ale překvapil a dokázal po pěti zápasech v evropské kvalifikaci o mistrovství světa získat první bod.

Fitzel nasadil rozestavení 4-1-4-1, kde se do útoku postavil Terence Scerri, a s tímto složením proti Albánii uspěl. Albánie měla v zápase první větší šanci, když Duro naservíroval míč Bulkuovi, jehož tvrdou ránu zastavil až gólman Haber. Na druhé straně se ke střele dostal Scerri, pokus byl však zablokován obráncem.

Albánie byla v zápase favoritem, nemohla ale překonat obranu domácích. Když už se ke střele dostal Bogdanu, gólman Malty byl bezchybný a míč chytil. Ve druhé půli se více do hry dostali také domácí, příležitost Scerriho ale také brankou neskončila. Když svoji šanci neproměnil ani Mifsud, bylo jasné, že utkání skončí bezbrankovou remízou.

Autor: Vít Sedlák / maltafootball.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jednoznacny zapas pre albansko tip.: 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 Dušan Fitzel poprvé zaboduje

Reagovat
Tomtaf

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele