Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2010

zóna UEFA (Evropa) - skupina 1
01.04.2009 19:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Maďarsko - Malta 3:0

Otevřené utkání se odehrálo na domácí půdě Maďarů, kteří ve svém utkání přivítali trpaslíka z Malty. Maďarsko potvrdilo roli favorita a na stadionu Ference Puskáse dokázalo zvítězit rozdílem třídy 3:0.

Začátek utkání patřil jednoznačně domácím hráčům, což v 8. minutě potvrdil Tomas Hajnal, který svou nekompromisní ranou překonal Justina Habera v brance hostů. Maďaři šli tedy do vedení a iniciativa hry byla jasně na jejich straně. O další dobrou šanci se postarali znovu domácí. Tentokrát se dobrou střelou prezentoval Laszlo Bodnar, avšak hostující brankář nekapituloval. Poté se o slovo přihlásili i hosté, když si to na domácí branku bez respektu namířil Andrew Cohen. Ten však svou nabídnutou šanci nedokázal využít a stav utkání zůstal nezměněn.

Poté přišel druhý poločas a domácí jednoznačně dominovali hře na vlastním hřišti. Nejdříve přišli s dobrou akcí, o kterou se postaral Balázs Dzsudzsak. Ten poslal výborný míč až na volného Sandora Torghelleho. Ten si pohrál s míčem a křižně jej poslal nazpět Dzsudusakovi, který obešel bránícího Alexe Muscata a tvrdou ranou prověřil hostujícího brankáře.

Poté přišla závěrečná desetiminutovka a silný nátlak domácích. Malťané se zmohli pouze na odkopy od vlastní branky. Toho využil v 80. minutě domácí Zoltan Gera, který si naskočil na dobrý centr ze strany a hlavou poslal Maďarsko již do dvoubrankového vedení. To však nebylo vše. V nastaveném čase výsledek ještě upravil Roland Juhasz na konečných 3:0.

Autor: Petr Zajíc / sportinglife.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neni co resit..Madarsko po skvelym vysledky z Albanie to doma jen potvrdi.tip 1 2 a vice golu

Reagovat
smazaný uživatel

mel jsem na mysli ze vyhraji o dva a vice golu

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja si myslim presne to iste...bude 1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip.: 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nice

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele