9. kolo
06.10.2018 17:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Lille OSC - AS Saint-Étienne 3:1

Lille pokračuje ve skvělých výkonech a po další výhře, tentokrát nad Saint-Étienne si upevnilo druhou příčku za vedoucím PSG. Severofrancouzský celek zaznamenal vítěznou branku krátce po změně stran a v nastavení pak výsledek pečetil.

Začátek utkání nenasvědčoval tomu, že by nakonec padly čtyři branky. Hodně opatrné hře nakonec pomohla vstřelená branka. V 17.minutě nádherně vypálil za hranicí pokutového území Jonathan Mamba a Ruffier se mohl natahovat jak chtěl. Hned o tři minuty později mohl zvýšit Xeka, ale proti byl Ruffierův zákrok. Saint-Étienne bylo do té doby spíše pod tlakem, ale přesto nakonec dokázalo vyrovnat. Ball-Touré uvnitř šestnáctky postrčil Chazrího a sudí nesmlouvavě odpískal pokutový kop. Rémy Cabella předvedl přehlednou penaltu a srovnal.

Lille v průběhu prvního poločasu stihla ještě jedna nepříjemnost, stoper Fonte si totiž po skluzu přivodil svalové zranění a zápas pro něho skončil. První poločas pak uzavřel nepřesný střelecký pokus Pépého.

Jako rozhodující okamžik celého utkání se ukázal být začátek druhého poločasu. Do něho vstoupili lépe hráči Lille, kteří hned ve 46.minutě strhli vedení na svojí stranu. Jonathan Bambu si na hranici vápna srovnal balón a schovanou střelou překonal Ruffiera!

Saint-Étienne se sice snažilo všelijak najít recept na obrannou čtveřici domácích, ovšem marně. Pět minut před koncem zápasu pak Les Verts definitivně srazil na kolena druhý zásah v podání Nicolase Pépého. Výbornou průnikovou příhrávku mu přitom naservíroval Bamba. Lille porazilo Saint-Étienne 3:1 a pojistilo si druhé místo za vedoucím suverénnem z Paříže.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele