4. kolo
11.09.2016 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Stade Rennes - SM Caen 2:0

Výsledky Caen v nové sezoně jsou zatím poměrně předvídatelné - doma vítězí, venku prohrávají. Potvrdilo se to i dnes, i když domácí Rennes může za výhru 2:0 děkovat zejména skvělému výkonu gólmana Benoïta Costila. O branky se po změně stran postarali Wesley Saïd a Sanjin Prcić.

Diváci na Roazhon Parku se prvních pětačtyřicet minut spíše nudili; ze sedaček je vytrhla vlastně jen jedna situace, kdy domácí Yoann Gourcuff geniálním pasem našel Giovanniho Sia, následnou střelu ale zlikvidoval veterán v caenské bráně Rémy Vercoutre. Jinak jsme si ale museli na pořádnou akci počkat až do druhého dějství.

Netrvalo to příliš dlouho - už minutu a půl po změně stran narýsoval Romain Danzé z pravého křídla přízemní pas na kraj vápna, kde číhal připravený Saïd. Stačilo mu balon letmým dotekem zpracovat a vypálit za záda bezmocného Vercoutra. Inkasovaná branka však hostům vlila krev do žil a Rennes mohlo být hodně rádo, že v následujících minutách neinkasovalo; své štěstí zkoušeni Yann Karamoh i Damien Da Silva, gólman Costil byl ale neprůstřelný.

Francouzský reprezentant si poradil také s hlavičkou Ivana Santiniho a dalším pokusem skvělého Da Silvy - tento zákrok byl obzvlášť důležitý, protože přišel už v nastaveném čase. To se nakonec ukázalo jako klíčové; Caen bylo pár centimetrů od vyrovnání, místo toho ale inkasovalo ještě jeden gól. Bleskový brejk z následujícího rohu potáhl střídající Prcić, který si vyměnil míč s Paulem-Georgesem Ntepem a chladnokrevně zakončil.

Autor: Dominik Zezula / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele