32. kolo
05.04.2014 20:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Stade Rennes 2:2

Na Stade Chaban-Delmas bylo mezi šedesátou a sedmdesátou minutou opravdu na co se dívat.

Z obou stran to bylo velmi opatrné utkání. Nikdo nechtěl udělat chybu. Bordeaux by se tak mohly úplně vzdálit evropské poháry, zatímco Rennes by více zabředlo do bojů o záchranu. Teprve až po pětatřiceti minutách hry se domácí osmělili a potěšili své příznivce. Diego Rolan poslal balon za obranu Guillaume Hoarauovi, který si dal záležet, aby mířil přesně - 1:0.

Po hodině hry bylo na straně Les Girondins zase o něco veseleji. Uruguayský mladík Rolan přijal přihrávku od Henriho Saiveta, který ranou pod břevno poslal domácí tým do dvoubrankového vedení. Jenže, už o čtyři minuty později dal parádní balon za obranu Jean Makoun a Abdoulaye Doucouré překonal gólmana Carrassa - 2:1. No, a znovu to byly jen čtyři minuty, po kterých bylo srovnáno. V 69. minutě totiž vyzval Kamil Grosicky ke skórování Romaina Alessandriniho a ten se z voleje nemýlil - 2:2.

Bordeaux si ještě vytvořilo příležitosti, ale Sertić dvakrát těsně minul a Rolana vychytal Costil. Tentokrát to tedy nebyl Ola Toivonen, kdo zajistil Rennes body, ale trenéra Philippa Montaniera to určitě nemrzí. Naopak bude asi rád, že se prosadili i jiní. Francis Gillot se přitom hodlal soustředit právě na švédského reprezentanta a to zřejmě byla chyba, ačkoliv je fakt, že jím vedený tým si díky té remíze o dvě místa polepšil.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele