19. kolo
22.12.2009 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

RC Lens - AS Saint-Étienne 1:0

Až devadesátá minuta rozhodla o osudu utkání mezi fotbalisty Lens a St. Etienne. V ní totiž fauloval Matuidi domácího Maoulidu, sám postižený pokutový kop proměnil a zařídil tak jediný gól zápasu. Hostům se tak rozplynul sen o tom, že by se domů mohli vracet s bodovým ziskem.

Gólman St. Etienne Janot se v brance rozhodně nenudil, už v osmé minutě vyzkoušel jeho pozornost Yahia a hned v zápětí musel hostující strážce svatyně řešit dorážku z kopačky Maoulidy. O chvíli později se ke střele znovu dostal Yahia, jeho pokus se však mezi tři tyče nevešel. Po půlhodině hry se Janot blýskl proti nájezdu osamoceného Boukariho.

Osm minut před poločasovým hvizdem vyslali hosté první a zároveň poslední střelu na branku, která mířila mezi tři tyče. S ranou Fernandese si ale bez problémů poradil brankář Runje.

Hosté v druhé půli přidali na tempu hru, na mužstvo Lens to však nestačilo. To si vytvářelo šance a bylo daleko aktivnějším celkem, ale žádnou z těchto příležitostí nedokázalo přetavit do gólového vyjádření. V poslední desetiminutovce mohli jako blesk z čistého nebe udeřit hosté, obrovskou šanci ale spálil Varrault, jehož hlavička mířila nad břevno domácí branky.

Už se zdálo, že i přes snahu Lens skončí utkání remízou, ale v závěrečných momentech utkání byl v šestnáctce faulován Maoulida a ten o chvíli později nařízenou penaltu sám proměnil. Fotbalová spravedlnost tak v pozdní úterní hodinu nespala a tři body přiřkla lepšímu z mužstvev.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele