34. kolo
19.04.2008 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Stade Rennes - Valenciennes FC 1:0

Domácí Rennes dokázalo zvítězit 1:0 díky jediné brance Sylvaina Wiltorda z 78. minuty 1:0 a vidina účasti v Poháru UEFA ještě není ztracena. Hosté potvrdili, že jsou nejhůře hrajícím mužstvem na cizích hřištích, ze 17 utkání dokázali naplno bodovat jen v jediném.

Hosté vstoupili do utkání lépe, první velkou příležitost zápasu měl na kopačkách Saez, který trefil tyč domácí svatyně. Brankář Rennes Luzi musel zasahovat i v 20. minutě proti přímému kopu Savidana. Domácí tým se osmělil po půlhodině hry, ale Pagisova rána skončila také na tyči. Těsně před poločasovým hvizdem mohlo jít Rennes do vedení, ale gólman Valenciennes Penneteau příležitost Leroye skvěle zlikvidoval.

V druhé půli předvedli domácí fotbalisté výrazně zlepšený výkon a odměnou jim byla vstřelená branka. Šest minut po svém příchodu na hřiště vsítil jediný gól utkání Wiltord, který do branky dorazil Briandovu střelu. Druhý gól mohl za minutu přidat Leroy, ale brankáře hostů nedokázal překvapit.

Rennes tak vítězstvím 1:0 oplatilo hostům dvě porážky – ligovou prohru 0:3 z prosince minulého roku a také 0:2 z Ligového poháru o měsíc dříve.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele